Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina

 Martin Lorena
.

Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Au trecut 48 de zile de când a început războiul dintre Rusia și Ucraina. În tot acest timp președintele Volodimir Zelenski a avut mai multe apariții publice în care a purtat haine verzi. Iată ce simbolizează vestimentația acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Președintele Ucrainei a dat dovadă de solidaritate și integritate față de poporul său încă din prima zi a războiului. De-a lungul celor 48 de zile, acesta s-a afișat în spațiul public purtând haine în nunța verde militar. Iată ce simbolizează acestea!

Volodimir-Zelenski-9-2Volodimir-Zelenski-9-2

Abia acum s-a aflat ce semnifică, de fapt, culoarea pe care liderul ucrainean o poartă de la începutul războiului.

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Citește și: Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

Citește și: Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:Demnitatea noastră nu va salva vieți

Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina

Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Încă din primele zile ale războiului dintre Rusia și Ucraina, Zelenski s-a prezentat în spațiul public purtând haine de culoarea verde militar. Dintr-o perspectivă emoțională, se consideră că această nuanță simbolizează pacea și îngrijorarea, două sentimente pe care liderul le-a exprimat în cele 48 de zile.

La nivel global, aceasta are mai multe semnificații. De exemplu, în Iran, verdele este considerat culoarea paradisului, în timp ce în Japonia este simbolul vieții eterne. În ceea ce privește alte popoare, aztecii foloseau această nunață drept culoare regală, iar în China verdele jad reprezintă frumusețea și onoarea.

Dacă privim dintr-o altă perspectivă, cea a naturii, verdele simbolizează creșterea, reînnoirea și revenirea la viață. Acest lucru se întâmplă deoarece culoarea este asociată cu primăvara.

În astrologia chineză, verdele semnifică elementul Pământ. Acesta lipsește anul acesta din harta astrologică, lucru care perturbă relațiile zodiacale.

Cât costă hainele purtate de liderul ucrainean

Ce semnifică hainele verzi pe care Zelenski le poartă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina. Recent, un jurnalist a făcut o postare pe Twitter în cadrul căreia a analizat obiectele vestimentare purtate de Volodimir Zelenski în ultima perioadă. Astfel, acesta a observat că geaca pe care o poartă costă 12 euro, pantalonii 32 de euro, tricoul poate fi cumpărat cu 6 euro, iar adidaşii cu 61 de euro, scrie indiannation.in.

Dacă întreaga ținută purtată de Zelenski costă 110 euro, cea a liderului din Rusia este mult mai scumpă. La ultima sa apariție, Vladimir Putin a purtat o geacă în valoare de 12.000 de euro.

Președintele Ucrainei a fost numit de foarte multe ori un bun comunicator, iar ținuta sa a influențat într-o oarecare măsură acest aspect.

Hainele lui în stil militar transmit mesajul: 'Sunt lângă voi, armata mea.', scrie şi cotidianul La Marca.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton