Oana Roman și Marius Elisei, fotografii de adolescenți îndrăgostiți. Vedeta s-a lăsat pipăită de soțul ei și a postat imaginile

 Borcilă Andreea
.

Oana Roman și Marius Elisei, joacă incendiară în intimitatea lor. Cei doi s-au împăcat și se simt mai împliniți ca niciodată. Mai mult, vedeta va împlini 46 de ani cât de curând, moment în care s-a pozat alături de soțul ei și a transmis un mesaj emoționant fanilor ei din social media. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După multe despărțiri și clipe tensionate, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și formează, din nou, un cuplu. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, mai ales că au și un copil de crescut, pe micuța Isabela Maria. În curând, vedeta tv va împlini 46 de ani, iar în vară – opt ani de când și-a unit destinele alături de soțul ei.  

Oana-Roman-9Oana-Roman-9

Oana Roman deja a început pregătirile pentru ziua ei de naștere. Fosta vedetă de televiziune își dorește ca, de această dată, să petreacă alături de cei mai dragi oameni. Pentru ea, familia reprezintă prioritatea numărul unu. Recent, Oana Roman a publicat câteva imagini, în social media. În postările de pe Instagram, apare împreună cu soțul ei Marius Elisei ca și cum încă se mai bucură de o joacă adolescentină.  

Citește și: Ce relație are acum Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman:„Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor…'

Citește și: Ce spune Oana Roman despre banii pe care îi câștigă din Instagram:”Am prețuri mai mici decât alții

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit a doua oară.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:”Decât ipocrizia totală a unor parașute…”

Oana Roman și Marius Elisei, joacă incendiară în intimitatea lor și postată pe Instagram

Oana Roman și Marius Elisei și-au surprins fanii recent când au anunțat că s-au împăcat. Curând, vedeta tv va împlini 46 de ani și vrea să-și serbeze cea mai importantă zi alături de familia ei. Într-una dintre postările ei de pe Instagram, vedeta tv s-a pozat împreună cu Marius Elisei în confortul lor de acasă, mai exact în curtea superbă pe care o au. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar din prea multă bucurie, soțul fostei prezentatoare tv a atins-o într-un mod mai intim.

„Pipăială', a scris ea, glumind, pe contul de instagram. În poză, cei doi râd copios și se simt bine unul în preajma celuilalt. Vedeta tv a scris totodată și un mesaj emoționant, legat de aniversarea ei:

„Sunt momente în care râd cu tot sufletul! Am învățat să fiu recunoscătoare pentru tot! Și bune și rele și mai ales cele bune care vor veni! De ziua mea am ales să-mi faci mie bucurii și să petrec doar cu ai mei pentru că sunt puțini cei cu care aș vrea să fiu de ziua mea', le-a transmis ea fanilor.

Oana Roman își dorește ca, de acum înainte, să petreacă timpul doar cu cei care o iubesc.

„Mulți ani făcea petreceri la care invitam mulți oameni care nu dădeau doi bani pe aniversara mea. Am învățat să fiu egoistă și să văd adevărata față a multora. Am hotărât să-mi fac singură mie bucurii', a mai adăugat ea.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Oana Roman și Marius Elisei au trecut printr-un moment dificil în viața lor și au decis să divorțeze la notar. După doar câteva luni, cei doi au hotarat să își mai dea o șansă și să se împace.

E un subiect lung. Am trecut prin momente dificile, ne-am despărțit, am și divorțat, dar am găsit puterea de a fi iar împreună. Nu este tot timpul roz, avem și opinii contradictorii, ne mai contrazicem, ne mai certăm, dar, per total, reușim să avem o viață frumoasă împreună.

Nu există niciun cuplu care să nu se contrazică niciodată, să nu aibă probleme, ce se vede în online, că au o viață roz, nu este adevărat, cu toții avem momente grele în cuplu, trebuie să fie asumate. Însă eu și Marius ajungem la un numitor comun, reușim să fim împreună, dintr-un simplu motiv, pentru că ne iubim', a spus ea într-un interviu pentru Ego.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton