Ce se întâmplă între Laurette și tatăl fetiței, după bătaia de la hotel. S-a zvonit că îi va lua fetița: "A venit la noi și..."

 Dumba Gabriela
.

Laurette se temea de reacția fostului iubit după bătaia de la hotel. Însă, vedeta spune că Mihai a înțeles despre ce este vorba și o susține în demersul de a-și face dreptate. Și, cel mai important, Laurette spune că acesta nu îi va lua fetița, așa cum s-a speculat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În viziunea unora, episodul prin care a trecut Laurette în urmă cu mai bine de o săptămână, când a fost snopită în bătaie de un bărbat cu care s-a întâlnit la un hotel, este unul rușinos, iar tatăl fiicei sale ar fi trebuit să ia măsuri. Laurette, însă, asigură pe toată lumea că Mihai este alături de ea și nu îi va lua fetița.

11138663_1000301196661734_2592003199292455380_n11138663_1000301196661734_2592003199292455380_n

M-am împăcat cu Mihai, nu îmi va lua fetița, a venit la noi și a văzut-o și pe Selena, în perioada asta. Este totul ca înainte între noi, nu s-a schimbat nimic', a declarat Laurette pentru playtech.ro.

Laurette vrea ca bărbatul care a bătut-o să plătească pentru faptele lui, cazul fiind și în atenția Secției 10 de Poliție.

Nu am mai luat legătură cu el, de atunci. Am mai fost abordată, așa, de diverși domni. Nu erau abordări elegante, ci cu scopul să îmi strice imaginea, iar eu îmi dădeam seama foarte ușor, însă la el nu mi-am dat seama.

Eu m-am mai întâlnit cu el, de trei sau patru ori până acum. Mi s-a părut un domn foarte serios, mi-a zis că este divorțat, că are două fetițe, că are afaceri. Țin minte că atunci când a intrat în camera de hotel s-a înfuriat pe mine că nu am vrut să fac ce mi-a cerut el, mi-a zis că ce caut aici dacă nu voiam să fac ce vrea el.

Persoana cu care m-am întâlnit cred că consumase ceva, era foarte agitat și nervos când a intrat pe ușă și i-am zis să ia loc pe scaun. Din momentul în care am intrat în camera de hotel am stat maximum 20 de minute. S-a enervat din cauză că el mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord', a mai declarat Laurette.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor’

Citește și: Laurette se operează, după ce a fost bătută la hotel! Cum se simte acum:are traumatism la nivelul capului, hematom și dureri

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

Ce probleme de sănătate are Laurette după ce a fost bătută

Doar câteva minute au lipsit ca vedeta să fie lăsată fără suflare de agresorul în vârstă de 44 ani, un anume Marian Tătic din Brașov, pe care Laurette îl cunoscuse pe internet.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show’ a fost dată publicității scrisoarea medicală a artistei după ce a fost snopită în bătaie.

În documentul realizat de specialiștii care au îngrijit-o pe Laurette la scurt timp după ce s-a eliberat din mâinile agresorului s-a menționat că aceasta prezenta următoarele probleme: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital.

Din cauza unor lovituri primite de la bărbatul violent, cântăreței i s-a deplasat implantul stâng și urmează să se opereze. Potrivit mărturiilor sale, Marian Tătic a lovit-o de mai multe ori cu capul de vasul de toaletă și s-a ales cu un hematom de la cap.

În urmă cu două zile, Laurette și avocatul ei, Vlad Hosu, au depus o plângerea penală împotriva lui Marian Tătic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton