Gina Pistol, primul mesaj cu lacrimi în ochi de când a devenit mamă: "Nu e deloc ușor"

 Cica Cristina
.

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară săptămâna trecută. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură noi detalii despre fetița ei și a lui Smiley, dar și despre starea de sănătate a proaspetei mămici. Acum, vedeta a făcut primele declarații și a spus cum se simte și cum se descurcă în noul rol, cel mai important al vieții ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii. Cei doi părinți își strâng, în sfârșit, micuța la piept.

Prezentatoarea TV a vorbit într-un story despre cum se simte și nu s-a putut abține să nu plângă spre final. Gina Pistol a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și a subliniat că s-a recuperat rapid după operație, cu toate că nu a fost ușor deloc.

Clipboard01-4Clipboard01-4

Gina Pistol: „M-am recuperat foarte repede după operație'

Gina susține că până la acest moment s-a descurcat foarte bine, cu ajutorul lui Smiley și totul este in ordine.

'M-am întors bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp și nici stare să stau pe instagram pentru că am fost ocupată… 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje, sunt bine. M-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu-i ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Adică tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune de către moașă, de către pediatru…uiți.

În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Suntem bine. Și zic eu că facem o treabă bună. Oricum mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine', a spus Gina, cu ochii în lacrimi.

Gina Pistol: „E minunat sentimentul ăsta'

Gina a mai spus că atunci când își vede fetița uită de tot greul. Totul trece în plan secund și se bucură de fiecare clipă lângă ea.

'Da, zâmbește în somn. Mititică, drăguță. E minunat sentimentul ăsta pe care îl ai când ești mamă. Uiți de tot greul', a mai povestit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei:'Este minunată'

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Cum o cheamă pe fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Până la acest moment, cei doi părinți nu au postat nicio fotografie cu micuța, însă au anunțat cum o va chema. Dacă în trecut au glumit cu privire la numele bebelușului, acum se pare că cei doi au ales numele și este unul foarte special. Deși nu este un nume tradițional, este cel de care Gina și Smiley s-au îndrăgostit și pe care l-au ales pentru fiica lor.

Micuța se va numi Josephine Ana Maria, a anunțat Gina Pistol, prezentatoarea Chefi la Cuțite, pe contul ei de Instagram.

De asemenea, Smiley a mai povestit La Măruță că fetița are deja o muzică preferată, pe lângă cea a lui și anume Jamiroquai. Cântărețul spune că nu vrea să o obișnuiască pe fiica lui cu liniștea și îi pune mereu muzică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton