Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru cariera artistului: „Este eroina mea. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru cariera artistului. Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară și are o carieră care se întinde peste trei decenii. Într-un interviu recent, artistul a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre copilăria sa, dar și despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru cariera artistului. Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. La cei 46 de ani, cântărețul se bucură de o carieră care se întinde pe 30 de ani, perioadă în care a lansat zeci de albume, a câștigat nenumărate premii și a susținut sute de concerte. Recent, artistul și-a descris copilăria și a vorbit, cu sinceritate, despre familia sa.

fuego-9fuego-9

Cântărețul a mărturisit că a fost crescut „cu multă iubire din partea familiei' și le este recunoscător părinților pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru a-și urma visul.

Citește și: Ce bea Fuego pe stomacul gol, în fiecare dimineață:”Este secretul meu de jumătate de an”

Citește și: Fuego a împlinit 46 ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere:„Vă dăruiesc o bucată din sufletul meu'

Citește și: Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta:”Vizăm și fauna din televiziuni”

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani:„Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn' / EXCLUSIV

Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru ca artistul să-și dezvolte o carieră în muzică

Artistul a mărturisit că mama sa l-a ajutat enorm pe parcursul carierei. Acesta a descris sacrificiile făcute de cea care i-a dat viață.

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul', a susținut Fuego, potrivit spectacola.ro.

„Am înțeles încă de pe atunci că trebuie să muncesc pentru ce am'

Fuego a descris anii copilăriei, susținând că părinții săi l-au încurajat în încercările sale „artistice'. Încă de la o vârstă fragedă, acesta a înțeles că trebuie să demonstreze perseverență pentru a-și atinge obiectivele.

„Modele familiei mele au fost pe linia aceasta, a supraviețuirii prin orice mijloace. Bunicile mele, ambele, au rămas fără soți de tinere și-au crescut singure mai mulți copii, înțelegând că viața nu e un nor pe care trebuie să plutim, ci o continuă furtună din care trebuie să ieșim cât mai puțin șifonați, ba chiar învingători. Așa au fost și anii mei de-atunci, vremi în care n-am simțit că mi-e greu.

Am crescut în iubire și-am înțeles că ea este darul cel mai de preț pe care-l putem primi și oferi mai departe. Eu n-am știut ce e suferința majoră și-am înțeles încă de pe atunci că trebuie să muncesc pentru ce am, pentru ce-mi doresc să fiu. Părinții mei, icoane de bunătate, mi-au fost prieteni, dincolo de orice altceva și m-au lăsat să zbor, să fac tot ce-mi trece prin cap, încurajând încercările mele artistice, luptând și ei cot la cot pentru a reuși. De la ai mei știu ce e respectul, buna seamă și seriozitatea!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Care este cel mai mare regret al artistului

În urmă cu 12 ani, Fuego și-a pierdut tatăl. Acesta a mărturisit că și-ar dori să retrăiască momentele cu părintele său.

„Mi-e dor de anii copilăriei. De fapt, viața se bătătorește în copilărie. Acolo prind formă tăcerile noastre și ne dăm seama că nimeni și nimic nu ne poate răpi acei minunați ani, în care singurele griji sunt cele ale răsăriturilor prinse de ochii puri ai nevinovăției. Copilăria nu e deloc întâmplătoare, nu e doar o etapă, este veșnica punte între rațiuni și vise, cu ghidușia în buzunar și cu o mare întreagă de capitole pe care trebuie să le bifăm, să le înțelegem.

Și sunt și-acum copil, trăindu-mi visul măreț. Îmi place că sunt așa, deși am 46 de ani. Nu mă copilăresc în sens infantil, ci trăiesc deplin, cu inima deschisă, fiecare tresărire a fericirilor mele. Și în felul acesta mă mențin și tânăr. Dacă ar fi să retrăiesc ceva, dincolo de joc, de perioadă, de orice, aș retrăi orice moment cu tata, pe care l-am pierdut în 2010…', a încheiat artistul.

Sirsa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton