Cum l-a cunoscut Alina Eremia pe iubitul ei, Edi Barbu, și cum se înțeleg după 6 ani de relație: „Eu sunt capul răutăților”

 Calin Maria Bianca
.

Cum l-a cunoscut Alina Eremia pe iubitul ei, Edi Barbu, și cum se înțeleg după 6 ani de relație. Fanii artistei își adresează des această întrebare, iar acum a sosit momentul adevărului. Îndrăgita cântăreață a vorbit fără perdea despre relația ei cu Edi Barbu. Nu doar că a precizat în ce circumstanțe au ajuns să formeze un cuplu, ci a povestit și despre povestea lor de dragoste, dar și detalii despre cum se înțeleg!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a cunoscut Alina Eremia pe iubitul ei, Edi Barbu, și cum se înțeleg după 6 ani de relație. Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, iar atunci când și-au declarat iubirea toată lumea a rămas fără cuvinte. De mai bine de 6 ani, cei doi se iubesc la nebunie și au numeroase planuri împreună. În tot acest timp, fanii artistei au continuat să se întrebe cum s-au cunoscut.

eremia-9eremia-9

Alina Eremia este destul de reținută în a da detalii atunci când vine vorba de viața ei privată. Totuși, invitată în cadrul unui podcast, a vorbit fără a mai ezita despre relația pe care o formează alături de Edi Barbu de mai bine de 6 ani. Ce-i drept, au ieșit la suprafață detalii la care urmăritorii cântăreței nu se așteptau.

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Eremia și iubitul lui Sore:'Ea l-a cunoscut prima pe Mircea'

Citește și: Ce ascunde Alina Eremia în geantă

Citește și: Cine este Andia.Tot ce nu știai despre solista DJ Project

Citește și: Cine este Ahlam Albashir, femeia care a pus bomba în Istanbul.Terorista a ucis 6 oameni și a rănit 81

Cum l-a cunoscut Alina Eremia pe iubitul ei, Edi Barbu, și cum se înțeleg după 6 ani de relație

După ani la rând în care atât ea, cât și Edi Barbu, au fost întrebați cum s-au cunoscut, Alina Eremia a spus lucrurilor pe nume. Frumoasa artistă a dezvăluit că nu a fost dragoste la prima vedere, deși și-au 'aruncat' câteva priviri. Totuși dragostea dintre ei a venit la scurt timp după ce s-au cunoscut mai bine prin intermediul unor prieteni.

Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și, după, am ieșit doar noi.', a povestit Alina Eremia în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu', găzduit de Mihai Morar.

Alina Eremia: „Eu sunt capul răutăților'

Alina Eremia și Edi Barbu au o relație bazată pe iubire și pe respect în primul rând, însă nu uită și de doza de nebunie care face relația să nu fie monotonă. Cei doi îndrăgostiți obișnuiesc constant să iasă din zona lor de confort, unul de dragul altuia, astfel că mereu au parte de noi experiențe.

Am noroc că am iubit ca mine, și atunci nu se simte treaba asta și amândoi suntem focusați pe muncă. Ne facem timp pentru noi. Mie îmi place să-l aduc mult în lumea mea și atunci merg și eu în lumea lui. Ne susținem și ne încurajăm reciproc. Mi se pare foarte tare și avem timp de noi. Ne uităm la filme și seriale acasă. Am parte de toată susținerea lui, adică e acolo și dacă îi cer un sfat mereu încearcă să-mi dea cea mai bună opinie. Eu sunt capul răutăților, dar e ok că totul se termină cu o criză de râs', a povestit Alina Eremia la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Alina Eremia, melodie bazată pe povestea ei de iubire cu Edi Barbu

Nu doar că se înțeleg de minune, ci au și parte de o poveste de dragoste ca în basme. Artistă fiind, Alina Eremia nu a stat pea mult pe gânduri și a scris o piesă, bazată pe relația lor și iubirea pe care și-o poartă unul altuia. Cu siguranță Edi Barbu nu are decât cuvinte de laudă pentru iubita lui, la fel cum are și frumoasa cântăreață oriunde s-ar duce în lume.

„„Aș da' este o piesă pe care am scris-o acasă inspirată de iubirea pe care o simt pentru iubitul meu, este o piesă în care aș da toată muzica', a adăugat Alina Eremia. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton