Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea: „Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii. Într-un interviu recent, fostul model a vorbit despre rutina de îngrijire facială, susținând că, la rândul lui, Cristi Borcea a fost inițiat în lumea produselor destinate îngrijirii pielii, pe care le folosește cu regularitate. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii septembrie, cei doi soți au plecat acum în Capri, acolo unde au decis să-și petreacă vacanța în doi. Această destinație are o semnificație specială pentru aceștia, având în vedere că este locul în care și-au petrecut și luna de miere. Întoarsă din vacanță, Valentina Pelinei a făcut câteva declarații despre viața cu trei copii, despre împărțirea sarcinilor în familie, dar și despre ritualurile sale de frumusețe. La rândul său, Cristi Borcea este adeptul produselor de îngrijire facială și are un ritual bine pus la punct.

peli-1peli-1

Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Fostul model a susținut că se bucură că are un „soț îngrijit' și a ezitat să vorbească despre faptul că împarte cu el produsele de îngrijire a pielii.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Au plecat fără copii:„Momente pentru care trăim'

Citește și: Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași:„A fost perfect'

Citește și: Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI:”Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el…”

Citește și: Nicoleta Luciu revine în televiziune. Unde va putea fi urmărită:„O să vă distrați'

Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel a susținut că atât ea, cât și soțul ei, au o rutină de îngrijire a pielii riguroasă. Aceasta a dezvăluit și câteva dintre produsele pe care le folosesc împreună.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit', a declarat Valentina Pelinel, potrivit playtech.ro.

Cum s-a schimbat viața de cuplu de când au devenit părinți

Valentina Pelinel a vorbit și despre schimbările produse în viața de cuplu, după venirea pe lume a celor trei copii. Cei doi soți își fac întotdeuna timp pentru ei, chiar dacă rolul de părinți este destul de solicitant.

„Evident că petrecem mai mult timp cu ei și asta înseamnă că e mai puțin timp împreună, dar noi chiar suntem un cuplu care petrecem mult timp doar noi doi, fie că vorbim de chestii personale, în familie sau chestii de business, noi ne acordăm timp unui celuilalt.

E foarte important, chiar mai ales când sunt atâția copii în casă, e important să simtă și el și eu că suntem importanți, că suntem acolo unul pentru altul. Avem ajutoare, dar chiar și așa este ceva logistică în casă', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Mi-am dorit să am măcar un copil'

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că, pe vremea când activa în lumea modelling-ului, nu se imagina în rolul de mamă. După venirea pe lume a primului ei copil, aceasta și-a dorit mai mulți moștenitori.

„Când eram model nu mă gândeam la asta și nu mi-am imaginat. În timp însă mi-am dorit să am măcar un copil, iar după ce l-am avut pe Milan și am văzut ce minunat este, mi-am dorit să am mai mult de unul, da. Și că au venit doi deodată, mulțumim lui Dumnezeu', a încheiat soția lui Cristi Borcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton