Otilia Bilionera, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate: "Am avut un chist, care s-a spart de ziua mea și..."

 Dumba Gabriela
.

Otilia Bilionera rememorează cu lacrimi în ochi cumpăna vieții sale, care s-a întâmplat în vara lui 2017. Atunci, cântăreața a fost la un pas de moarte, după ce i s-a spart un chist și a avut hemoragie internă. Otilia își amintește prin ce a trecut atunci și cum acele probleme de sănătate aa atras în viața ei alte schimbări majore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 5 ani, Otilia Bilionera era la un pas să-și piardă viața, însă medicii turci au salvat-o. Artista a avut un chist pe ovar, care a cauzat complicații și a ajuns pe ultima suta de metri la spital unde medicii au operat-o de urgență.

453453

Otilia Bilionera, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate

Otilia Bilionera, pe numele real Otilia Brumă, a făcut mărturisiri incredibile, încărcate de emoție, despre viață sa, la În Oglindă', emisiune ce poată fi vizionată pe canalul de YouTube thexclusive.

Artista rememorează cât de greu i-a fost atunci când a avut grave probleme de sănătate, dar și cum s-a produs ruptura de fostul iubit, artistul turc Sinan Akcil.

'Am avut o operație, o hemoragie internă. Am avut un chist, care s-a spart, chiar de ziua mea (…) El m-a dus la spital, (…) era obișnuit cu mine, eram o fire mai bolnăvicioasă … mereu mergeam la spital (…).

La numai o luna după această intervenție chirurgicală, mi-am pus implanturi (mamare – n.r.), era cea de-a doua anestezie generală, corpul meu era foarte slăbit!

Atunci am intrat într-o depresie. Făceam atacuri de panică (…) eram tot timpul supărată, el a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor (…) . Luam uneori pastile și dormeam câte două zile …

Atunci s-a produs o ruptură între noi!', a povestit artista despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Citește și: Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose:„A fost un drum lung de lecții’

Citește și: Ce meserie ar fi vrut Amalia Enache să practice, dacă nu are fi fost prezentator TV: „Mi-ar fi plăcut să…'

Citește și: Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica: „Tocmai de asta și alegem luna…’

Otilia Bilionera are un nou iubit, de origine turcă

Trei ani a durat relația Otiliei Bilionera cu Hamude, iubitul ei arab, cu care, de altfel, s-a și căsătorit religios într-o moschee. În cele din urmă însă, drumurile lor s-au despărțit, iar acum artista iubește din nou… tot un bărbat de altă religie.

Și, după cum mărturisește, noul ei iubit, de origine turcă, este extrem de îndrăgostit de ea, dovadă și gestul pe care l-a făcut pentru artistă.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic. (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă’, a mărturisit Otilia Bilionera, într-un podcast, pe YouTube.

Cei doi s-au cunoscut pe plaja al cărei proprietar este tânărul, unde Otilia a ținut un concert.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton