Ce relație a fost, în anii '90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan: "O femeie deosebită"

 Dumba Gabriela
.

S-a vorbit mult pe seama relației dintre Elena Udrea și Ilie Stan, acum câțiva ani, după ce Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit că între cei doi era o mare pasiune. Fostul fotbalist a vorbit recent despre acea relație care i-a fost atribuită, dar susține că nu a fost nimic amoros între ei, ci doar prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Stan recunoaște că o cunoaște personal pe Elena Udrea și că o admiră atât profesional, cât și ca femeie, dar contrazice zvonurile care i-au prezentat drept iubiți. De loc din Buzău, amândoi, Elena Udrea și Ilie Stan s-au cunoscut la București. Ea era studentă, el fotbalist în plină ascensiune la cel mai titrat club din România.

1-udreffa_iubit_copy1-udreffa_iubit_copy

În 2011, Vadim Tudor dezvăluia că Ilie Stan și Elena Udrea au fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

Ce relație a fost, în anii ’90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan

Stiu si de la unele persoane despre aceasta dragoste. Cred ca era la cumpana anilor 80-90. S-a indragostit de baiatul asta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Si banuiesc ca, acum cativa ani, atunci cand Ilie Stan a revenit in Ghencea (n.r. ca antrenor) ea a contribuit. Cred ca Gigi Becali a vrut sa intre pe sub pielea ei si i-a facut un favor. E o deductie logica. Stiu ca se iubeau in Dacie. El avea o Dacie si o parcau in prelungirea Ghencea', spunea Corneliu Vadim Tudor acum șase ani.

„Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau', a declarat fostul politician, în octombrie 2011, la GSP TV.

Ilie Stan a comentat, atunci, zâmbitor pe marginea subiectului: „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București'.

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea’

Citește și: De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express:„Îmi arăți tu mie…’

'Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase”

Invitat recent în emisiunea 'Prietenii lui Ovidiu', realizată de jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia pentru GSP, antrenorul Ilie Stan a vorbit fără ocolișuri despre ce a fost între el și fostul ministru al Turismului.

'Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… 

Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei', a povestit Ilie Stan.

Ilie Stan a mărturisit că regretă cele ce i s-au întâmplat Elenei Udrea și că aceasta era extrem de dedicată atunci când a activat în politică.

'Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet. Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe', a mai spus Ilie Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton