Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi, pentru pensia alimentară: ”Niciunul dintre ei nu este ipocrit”

 Ifrim Georgiana
.

Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi, pentru pensia alimentară. Adrian Mutu a pierdut procesul intentat de fosta sa soție, iar judecătoria Buftea i-a pus poprire pe conturi și, implicit, pe salariul de la Rapid. Acum, fiul celor doi a făcut primele declarații despre deznodământul procesului și despre relația pe care o are cu tatăl său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, s-a încheiat procesul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu, privind situația datoriilor pe care le avea actualul antrenor al Rapidului către fosta soție și copilul lor. Într-un final, judecătorii i-au dat câștig de cauza fostei soții a fotbalistului, iar Adrian Mutu este nevot să plătească datorii în valoare de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Fiul celor doi a făcut primele declarații după încheierea procesului, susținând că nu își dorește să fie implicat în această situație.

mutu-1mutu-1

Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi. După divorțul dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu, fiul acestora a locuit cu mama sa, în Italia. După terminarea liceului, acesta s-a mutat în București, susținând că își dorește să fie mai aproape de tatăl lui.

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Eram vedete, simțeam presiune peste tot'

Citește și: Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu și are poprire pe salariu!Câți bani trebuie să-i plătească fostei soții

Citește și: Cine este iubita lui Mario Mutu. Ce părere are Alexandra Dinu despre Mara:„S-au cunoscut. Mama a zis că e…'

Citește și: Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan.Vor cânta artiști de renume

Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi, pentru pensia alimentară

Mario Mutu a susținut că nu își dorește să discute pe marginea procesului dintre părinții săi.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu', a declarat Mario Mutu, potrivit fanatik.ro.

„Nu suntem niciunul vedetă aici'

Mario Mutu a vorbit despre modul în care se raportează la faptul că este fiul celebrului fotbalist și al actriței Alexandra Dinu.

„Nu suntem niciunul vedetă aici. Vedetele sunt altundeva! Sunt în America, sunt unde vreți, dar nu sunt în România. Sunt mândru de chestia asta (n.r. că sunt părinții mei) și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva.

Am tot repectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei, maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui, ceva mare mai ales în țara asa, dar și în afară. Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Ce relație există între Adrian Mutu și fiul lui

După operație de apendicită a tatălui său, Mario Mutu a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Mai mult, acesta a susținut că își iubește părinteleși au o relație apropiată, în ciuda aparențelor.

„Nu a fost nimic grav. Oricum își revine că a fost și este sportiv și își revine. Din punctul de vedere al sănătății este bine. Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici', a mai spus acesta.

„Sunt puține persoane cărora le dau atenția mea'

Mario Mutu a enumerat cele mai importante persoane din viașa sa. Acesta a ținut să sublinieze relația pe care o are cu bunica sa.

'Sunt puține persoane în viața mea cărora le dau, nu neapărat valoare, dar atenția mea și timpul meu. Foarte puține și le pot număra pe degete. Pot să vă zic de frații mei, Azrael – de la Golden Boy Society, Arkanian, o avem și pe Mara, creața focoasă, și bunică-mea, care este ca o mamă pentru mine, real vorbind. Și maică-mea este mama, dar și bunică-mea este mama. Ce am numit până acum este familie. Ultima persoană este strict confidențială.

Persoana cea mai sufletistă pe care o știu eu. Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este bunica mea de fapt. Este prima persoană la care aș apela: ‘Am rămas fără bani mamaie. Îmi pui și mie 20 -30 de lei?! O vizitez, da!', a mai spus Mario.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton