Cum gestionează Andreea Marin problemele în relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: "Există și momente când avem căderi"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Deși este cunoscută de multă lume, prezentatoarea TV a învățat să fie discretă cu viața sa personală. Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică a dezvăluit cum reușește să gestioneze problemele în relația cu iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin are o relație de 5 ani cu Adrian Brâcoveanu. Vedeta este discretă cu viața sa personală. Deși a avut două căsnicii eșuate, prezentatoarea TV a avut încredere că va găsi bărbatul lângă care se va simți împlinită. Afaceristul a apărut în viața Andreei Marin la momentul potrivit.

andreea marin si adrian brâncoveanu realtieandreea marin si adrian brâncoveanu realtie

De cinci ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu. Dacă în trecut vedeta tv era rezervată în declarațiile despre relația sa, acum vorbește mai deschis despre partenerul ei. Cei doi se iubesc ca la început și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize:”Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis…”

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre competiția cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:”Publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente”

Citește și: Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan.Vor cânta artiști de renume

Citește și: Drama lui Alex Bogdan. Mama lui a murit, când actorul era la filmări:„Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital'

Cum gestionează Andreea Marin problemele în relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

După două căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea TV trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul său, care nu este persoană publică. S-au cunoscut în urmă cu cinci ani, iar de atunci se bucură împreună de o relație frumoasă. Recent, frumoasa vedeta a dezvăluit cum gestionează problemele din cuplu. Ca în orice relație, există și momente de cumpănă, dar cei doi reușesc să le rezolve și uită de obstacole.

Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin: „Nu am regrete deloc”

Andreea Marin are o fiică cu Ștefan Bănică, Violeta. Deși căsniciile ei nu au durat, vedeta a rămas mereu pozitivă, iar în ciuda experiențelor trăite nu are niciun regret. Pe plan amoros, vedeta susține că în viață trebuie să ai un drum clar pe care să-l urmezi, mai ales când ești lângă persoana potrivită.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale. Există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea.”, a mai spus vedeta.

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, 47 de ani și Adrian Brâncoveanu, 37 de ani, s-au întâlnit la momentul potrivit. Cei doi s-au plăcut din prima clipă și au descoperit că au multe lucruri în comun.

Ne-am cunoscut absolut întâmplător. El lucra la un alt capăt al lumii, ca să spun așa, la vremea aceea. Era consul în Africa. A venit acasă. A avut o nevoie, o nevoie legată de sănătatea unui om drag din familie, care s-a și pierdut atunci… Eu mă ocup de multă vreme și am tot felul de conexiuni în direcția aceasta a sănătății și așa, cumva, prin cineva am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută”, a declarat Andreea Marin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton