Ce probleme de sănătate are fiul de 4 luni al cuplului Gabriela - Dani Oțil: "Vomită și..."

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Prisăcariu s-a plâns în online că fiul său de patru luni se confruntă cu ceva probleme pentru că nu ia în greutate și vomită tot ce mânâncă. Modelul a fost pusă la zid de fanii săi de pe Instagram, care au bănuit că nu își duce bebelușul la medic și acționează din capul ei, când vine vorba despre sănătatea micuțului Tiago.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu este activă pe Instagram și postează des imagini cu fiul ei și al lui Dani Oțil, iar în descrierea celei mai recente fotografii s-a declarat fericită că Tiago a scăpat de problemele pe care le avea. Blonda le-a explicat mămicilor din comunitatea ei că bebelușul a început să mănânce mult mai bine, după ce mai bine de o săptămâna vomita tot laptele cu care era hrănit și era foarte neliniștit.

botez2botez2

„Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum estemai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu.

Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta”, a declarata Gabriela Prisăcariu.

Ce probleme de sănătate are fiul de 4 luni al cuplului Gabrielei – Dani Oțil

în timp ce o mare parte dintre mămicile care o urmăresc i-au fost alături și i-au dat diferite sfaturi sau îndemnuri, care la ele au funcționat, haterii și-au făcut și ei simțită prezența astfel că frumoasa blondină a primit numeroase mesaje răutăcioase.

„Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.

Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…’

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu’

Citește și: Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată:„Ne dorim amândoi’

Gabriela Prisăcariu a avut unele probleme în timpul sarcinii

Când era pe ultima sută de metri cu sarcina, Gabriela a povestit pe Instastory-uri faptul că în timpul sarcinii s-a îngrășat 17 kilograme, iar mâinile și picioarele i s-au umflat.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil a mai mărturisit atunci că întâmpină unele dureri, atât la nivelul ovarelor, dar și al spatelui. Totodată, vedeta le-a dat un sfat tinerelor mămici, spunându-le că dacă durerile de ovare sunt prea de lungă durată, să meargă să consulte un medic.

„Dureri mai sunt… (n.r. – de ovare), dar nu cred că este ok să țină așa mult… Vorbește cu medicul tău. (…) Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap… În rest, foarte bine. Stau în pat liniștită și mă mai masează Dani', a scris soția lui Dani Oțil pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton