Adrian Enache s-a iubit cu o profesoară când avea 16 ani: „Ea m-a meditat, ne-a luat valul”

 Iacob Antonia
.

Adrian Enache formează un cuplu de mai bine de 25 de ani cu Iuliana Marciuc. Deși nu și-au oficializat relația până acum, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată. Recent, artistul nu s-a sfiit să vorbească și despre relațiile amoroase pe care le-a avut în trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, acolo unde s-a văzut nevoit să răspundă la o serie de întrebări incomode. Cu toate acestea, solistul de 55 de ani a fost sincer și a făcut dezvăluiri uluitoare de pe vremea când era doar un puștan.

226573086_6613863835305779_3270677121042780067_n226573086_6613863835305779_3270677121042780067_n

‘Odată, țin minte că era un prieten, iubita lui se dădea la mine, s-a întâmplat și nu a apucat să se îmbrace. Când a sunat la ușă, el a întrebat-o: Ce faci, draga mea? Ești dezbrăcată la câte haine ți-am cumpărat? Deschide șifonierul! Și eu eram în șifonier!’, a povestit celebrul interpret.

Adrian Enache s-a iubit cu o profesoară când avea 16 ani

Citește și: Copiii lui Adrian Enache, prima apariție la TV, împreună. Cum arată Diana și David

Citește și: Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache: „Nu pune presiune pe mine, mai mult pe…”

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani: „Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu: „Când e dragoste reală și puternică…”

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Adrian Enache a dezvăluit că s-a iubit cu o profesoară pe când avea doar 16 ani.

„Eu am fost de mic prins în vâltoarea unei povești de dragoste cu o profesoară. Ea m-a meditat. Aveam 16 ani. Crud, vlăstar. M-a luat valul, ne-a luat valul. Am zis apoi ca să fiu iubitul acelei profesoare, era frumoasă, deșteaptă, am zis că trebuie să învăț. M-am pus cu burta pe carte și am luat examenele de la două facultăți. Își dai seama că a fost un ajutor', a mai declarat cântărețul, la Kanal D.

Ce relație are Adrian Enache cu fiica lui

Adrian Enache, a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, cum este relația dintre el și fiica sa, Diana.

A fost foarte echilibrată și niciodată nu m-a dezamăgit. Ea știe mai bine ce e bine pentru ea. O susțin mereu și avem o relație demnă de invidiat. Deși sunt alături de ea cu sfaturi, sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei', a declarat Adrian Enache, potrivit spynews.ro.

De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Iuliana Marciuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 25 de ani cu Adrian Enache. Se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme’ ne-a vorbit despre secretele unei relații de durată.

‘Supărarea nu o ținem niciodată și, sincer, niciodată nu trebuie să te culci supărat și să uiți să spui „Noapte bună!. Este evident că dintre noi doi eu sunt cea mai diplomată și am învățat cu timpul că e mai bine, atunci când ies scântei, să dispar din cameră. Atunci, Adrian râde și îmi spune: „Ce faci, iar m-ai lăsat să dezbat singur?. Și așa-zisa ceartă se transformă într-un nou prilej de înțelegere’, a declarat Iuliana Marciuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton