Ce pensie are Rică Răducanu, după 50 de ani de muncă: "Am ajuns un pinguin"

 Dumba Gabriela
.

Rică Răducanu este dezamăgit că, după 50 de ani de muncă, primește o pensie foarte mică. Fosta glorie a Rapidului încasează lunar o sumă care abia îi permite să trăiască de la o lună la alta. Rică Răducanu își păstrează, totuși, optimismul și nu lasă această probleme să-i omoare simțul umorului și pofta de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rică Răducanu s-a luptat și cu problemele de sănătate, în ultimele luni, nu doar cu cele financiare. Fostul portar al Rapidului spune că pensia pe care o primește nu reflectă cei 50 de ani de muncă, dar s-a resemnat la gândul că se mai poate schimba ceva pentru el.

2830698-58378988-2560-14402830698-58378988-2560-1440

„Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta. Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin!

Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic.

Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă. Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic”, a declarat Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Citește și: Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert: „Dacă pot fi iertată, dacă nu…'

Citește și: Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: „Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei/ EXCLUSIV

Rică Răducanu și soția sa au avut COVID-19

Rică Răducanu a avut mari probleme din cauza COVID-19 și nu credea că mai scapă cu viață din această încercare a vieții. Soția sa a fost chiar mai grav bolnavă, dar amândoi și-au revenit și acum se străduiesc să-și refacă sănătatea.

„Soția este bine acum, și-a revenit și ea. Am fost aproape toată vara pe litoral, la Neptun, ne-am întors acasă, însă plecăm peste câteva zile din nou. Aici ce să facem? Nu avem ce! La mare te mai plimbi pe faleză, mai stai la o discuție, mai o glumă și trece altfel timpul”, a mai spus Rică Răducanu.

Fostul sportiv glumește acum și spune că va trăi sigur 100 de ani dacă a reușit să treacă și peste o astfel de încercare. COVID-ul nu a fost singura problemă pentru Rică Răducanu. I-a fost schimbat și stentul de la inimă, însă cea mai gravă este afecțiunea de la rinichi.

„Mi-a pus și un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost și la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac niște terapii noi. E urât’, a mai spus fostul sportiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton