Rețetă de ciorbă de porc cu leuștean. Un deliciu culinar!

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de ciorbă de porc cu leuștean. Oriunde ne-am afla, tuturor ne este dor de gustul mâncării pe care-l făcea mama acasă. Ciorbele se numără printre delicatesele copilăriei, aroma lor fiind inegalabilă. Dacă vă este dor de acele vremuri, rețeta de ciorbă de porc cu leuștean recomandată de noi este soluția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de ciorbă de porc cu leuștean. Carnea de porc se află în topul preferințelor gurmanzilor. Vara însă oamenii preferă o mâncare mai ușoară, astfel că cea mai bună modalitate este să o mâncați în ciorbă. Rețeta de ciorbă de porc cu leuștean este un adevărat deliciu culinar și foarte ușor de preparat.

Pentru rețeta de ciorbă de porc cu leuștean aveți nevoie de doar ceva timp liber la dispoziție și, bineînțeles, alimentele necesare. Modul de preparare este unul rapid, iar în câteva minute vă veți potoli pofta de mâncare.

Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu smântână.Ingredientul secret

Citește și: Salată de dovlecei.Rețetă ușor de preparat

Citește și: Rețetă de ruladă de dovlecei.Preparat delicios

Citește și: Rețetă simplă de papanași.Cel mai delicios desert

Rețetă de ciorbă de porc cu leuștean – Ingrediente

500 gr rasol de porc afumat

500 gr cartofi noi

2 cepe

2 morcovi

1 ardei roșu, gras sau capia

500 gr roșii bine coapte

1 lingură ulei

3 l de apă

sare și piper

leuștean verde

1-2 crenguțe de cimbru

Rețetă de ciorbă de porc cu leuștean – Mod de preparare

1. Ca prim pas, porționați rasolul de porc în bucăți potrivite. Acestea se clătesc foarte bine cu apă fierbinte, iar apoi se lasă la fiert în 3 litri de apă, conform a1.ro.

2. Curățați apoi o ceapă și tocați-o cubulețe. Mai apoi, trebuie să o trageți la tigaie, însă fără să se prăjească. Pe deasupra, stropiți cu puțină supă fierbinte, pentru ca alimentul să nu capete gust de prăjeală.

3. După ce alți observat că ceapa e pătrunsă, puneți și roșiile decojite, tocate mărunt. Lăsați totul să fiarbă, până ce vedeți un sos scăzut. Adăugați apoi și o crenguță sau două de cimbru proaspăt.

4. Treceți acum și la cealaltă ceapă. Aceasta, împreună cu morcovii, se curăță bine, se toacă mărunt și se pune în oala cu ciorba de pe foc. Atenție. Faceți asta doar atunci când carnea începe să se pătrundă.

5. Atunci când ceapa și morcovii sunt pătrunși, puneți și cartofii tăiați cubulețe și ardeiul. Lăsați apoi să se pătrundă și cartofii, iar mai apoi puneți și sosul de roșii. Ulterior, lăsați ciorba să fiarbă pentru circa 3 clocote. În acest timp, nu uitați să gustați și să adăugați sare, după gust.

6. La final, adăugați leușteanul verde. El trebuie pus în ciorbă cu 5 minute înainte să stingeți focul. Asta a fost tot. Simplu, nu-i așa?

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton