Ce operații estetice are Nicole Cherry: „Nu sunt genul de persoană care să mint”

 Miniosu Alexandra
.

Ce operații estetice are Nicole Cherry. Nicole Cherry e iubită din mii de fani din România, cât și de peste hotare. Succesul ei a „explodat' chiar de la o vârstă fragedă, când artista vea doar 14 ani și și-a lansat prima piesă, „Memories'. Deși se laudă cu o mulțime de admiratori, puțini știu ce operații estetice are aceasta. Iată ce a declarat cântăreața despre intervențiile la care a apelat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce operații estetice are Nicole Cherry. La 23 de ani, Nicole Cherry poate să spună că le are deja pe toate. Pe lângă o carieră de succes în lumea muzicii, artista o duce la fel de bine și pe plan personal. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de proaspătul ei soț, Florin Popa, cu care are o fetiță minunată, pe nume Anastasia. Chiar și după ce a născut, vedeta arată în continuare impecabil și are o siluetă de invidiat.

nicole-cherry-1-1nicole-cherry-1-1

Ce operații estetice are Nicole Cherry. În plus, Nicole Cherry se laudă și cu o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare. Artista e o fire extrem de transparentă, astfel că nu le ascunde niciodată nimic, lucru ce e, bineînțeles, de apreciat. Vedeta nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume nici când a venit vorba despre operațiile estetice la care a apelat.

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă:”Mai sunt momente în care îmi este greu”

Citește și: Cum arată mama lui Nicole Cherry.Artista a moștenit frumusețea de la ea

Citește și: Chef Joseph Hadad, despre ziua în care i-a gătit lui Bill Clinton:”A pus un lanț la ușă și…”

Citește și: Maria Buză a trăit o dramă ascunsă, în copilărie:'Era o tragedie, în sufletul meu'

Ce operații estetice are Nicole Cherry

Ce operații estetice are Nicole Cherry. Nicole Cherry e de-o frumusețe răpitoare, dar, cu toate acestea, a simțit nevoia să mai „pluseze' acolo unde a considerat ea că mai e nevoie. Astfel, la vârsta de 20 de ani, solista a decis să-și pună silicoane. La acea vreme, ea susținea că Mama Natură nu a fost prea generoasă cu ea la acest capitol.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama', a spus Nicole Cherry, acum ceva timp, scrie Redacția.

„Să fiu și eu mai drăguță'

Ce operații estetice are Nicole Cherry. Pe lângă silicoane, Nicole Cherry și-a făcut și o intervenție non-invazivă la nivelul feței, fiind nemulțumită de gușa ei. Vedeta și-a făcut curaj pentru această procedură, după ce a fost informată că nu doare.

„Ce să-mi faci și mie la față? Un tratament ceva… Să fiu și eu mai drăguță. Eu am hotărât să-mi facă această gușă… A zis că nu doare și că am nevoie de mai multe ședințe', a mărturisit cântăreața la acea vreme, când și-a făcut gușa să dispară, conform sursei citate.

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească rapid, după ce a născut

Nicole Cherry a slăbit rapid, la scurt timp după ce a născut. Cântăreața a dezvăluit și secretul siluetei de invidiat, cu care s-a afișat la nunta ei. Este vorba despre o dietă pe care artista o folosește de fiecare dată când ia câteva kilograme în plus. Tânăra mămică renunță la tot înseamnă carbohidrat nesănătos, renunță la zahăr, și apelează la tehnici de remodelare corporală.

Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul.’spunea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton