Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață: „Dacă am investit sentiment şi suflet...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață. Este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați oameni de televiziune din România. De-a lungul timpului, prezentatoarea a fost discretă cu privire la viața personală, în special când vine vorba de latura sentimentală. Iată ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui posibil partener!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În mai multe rânduri, prezentatoarea a recunoscut că există bărbați care se tem de ea deoarece este o fire puternică. Mai mult, Teo Trandafir ar fi primit o sumă enormă de bani pentru a accepta o cerere în căsătorie, lucru pe care l-a refuzat categoric. Într-un interviu acordat în luna ianuarie, vedeta a susținut că a fost curtată de mulți bărbați, însă a identificat un algoritm în relațiile anterioare: „vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei'.

teo-1teo-1

Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că a suferit mult din dragoste, însă a apelat la specialiști pentru a trece peste experiențele neplăcute din viața ei.

Citește și: Ce relație are Teo Trandafir acum cu fiica ei, Maya, în vârstă de 18 ani:”Timpul nostru împreună s-a redus destul de mult”

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru, de fapt, cu Teo Trandafir:„O relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă' / EXCLUSIV

Citește și: Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Singura mare problemă…”

Citește și: Cove revine la TV cu o nouă emisiune la Prima TV:”Este prima oară când prezint un astfel de format”

Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață

Teo Trandafir a recunoscut că a suferit în urma fostelor sale relații amoroase. Mai mult, aceasta a punctat că au existat asemănări în experiențele trăite până acum și a spus ce nu i-ar putea ierta unui partener de viață.

 „Dacă am investit sentiment şi suflet într-un bărbat şi el decide să se ridice de pe scaunul pe care stătea fără a se mai întoarce, asta nu ştiu dacă aş putea ierta', a declarat Teo Trandafir, potrivit kfetele.ro.

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni', prezentatoarea a vorbit despre modalitățile de a trece peste suferința în dragoste: „Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul'.

Ce rutină de îngrijire are prezentatoarea

Când vine vorba de rutina de îngrijire, prezentatoarea a susținut că folosește o cremă adaptă vârstei ei. De 20 de ani, Teo Trandafir nu a mai intrat într-un salon de înfrusețare, dat fiind faptul că o bună prietenă se ocupă de stilizarea părului ei.

„Folosesc de mulți ani aceeași cremă, se găsește oriunde în magazine. Avantajul e că este pe vârste, când aveam 40 o foloseam pe cea specifică acelor ani, acum am 50 şi iau varianta pentru vârsta mea. Mă demachiez cu sfințenie seara şi dimineața, după duş, ca să fiu sigură că dorm curată şi aplic crema pentru seară sau dimineață în funcţie de momentul zilei. În rest mare lucru nu am prea făcut. (…)

Nu am mai fost la salonul de înfrumusețare de peste 20 de ani, pentru că de coafat, vopsit şi tuns se ocupă una dintre cele mai bune prietene d-ale mele care lucrează la Kanal D', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce spune Teo Trandafir despre noul format al emisiunii sale

Emisiunea „Teo Show' revine la Kanald D într-un format schimbat. Teo Trandafir își reia activitatea cu un matinal de weekend.

„Teo Show presupune ritm, atenție, subiecte multe, de interes general, care să îi ţină pe telespectatori în faţa micului ecran prin varietatea lor. Oamenii vor să vadă sâmbăta şi duminică dimineața culoare, mișcare, vedete din țara şi internaționale, vor să înțeleagă lucrurile care li se întâmplă lor în România, totul în doar două ore, ceea ce înseamnă rigoare din partea mea şi a echipei.

Pentru două emisii poţi munci mai mult decât pentru cinci. Pare paradoxal, dar când ai atâtea subiecte pe care trebuie să le tratezi cu respect şi să le finisezi, îţi dai seama că nu este ușor, dar nouă ne place foarte mult ceea ce facem', a susținut prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton