Ce note a obținut Răzvan Danciu la examenul de Bacalaureat. Fostul concurent de la „Survivor” 2023 este student în București

 Ifrim Georgiana
.

Ce note a obținut Răzvan Danciu la examenul de Bacalaureat. În ediția difuzată pe 25 ianuarie, Războinicul a fost eliminat din emisiunea „Survivor' 2023, ca urmare a puținelor voturi primite din partea telespectatorilor. Răzvan Danciu este un tânăr din satul Gălăuțaș-Pârău și studiază la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Iată ce note a luat tânărul la BAC!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Danciu a fost concurent în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului de la ProTV. În urmă cu două ediții, acesta a fost nevoit să părăsească competiția, iar plecarea acestuia i-a întristat pe coechipierii săi, dar și pe Faimoși. Războinicul a intrat în cursa de eliminare alături de Codruța Began și Andrei Neagu, fiind nominalizat de Alin Chirilă. În castingul emisiunii, tânărul de 20 de ani își motiva participarea la „Survivor' 2023 prin dorința de a-și depăși limitele și a-și activa instinctul de supraviețuitor.

razv-9-2razv-9-2

Ce note a obținut Răzvan Danciu la examenul de Bacalaureat. Fostul concurent de la „Survivor' a fost un elev conștiincios, lucru care se reflectă și în notele obținute la examenul de absolvire a ciclului de învățământ secundar. Chiar în cadrul emisiunii, tânărul s-a autointitulat „tocilar', dând de înțeles că se ocupă cu prioritate de educația sa.

Citește și: Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor 2023. Cum au reacționat fanii emisiunii: „Nu merita să plece'

Citește și: Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: „Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici”

Citește și: Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani! Ce urare i-a făcut soția lui, Andra: 'La mulți ani, sufletul meu!'

Citește și: Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin clipe de panică, după vacanța din Amsterdam. Ce a pățit sora lui Culiță: „Doamne, cu ce ajungem acasă?'

Ce note a obținut Răzvan Danciu la examenul de Bacalaureat

Răzvan Danciu este proaspăt ieșit de pe băncile școlii. Acesta a studiat la un liceu din localitatea Gălăuțaș-Pârău, județul Mureș. Fostul concurent de la „Surivor' 2023 se mândrește cu o medie de 10 pe linie la examenul de bacalaureat. În prezent, acesta este student la Școala Națională de Studii Politice și Administraive, Facultatea de Relații Internaționale (SNSPA).

Totodată, tânărul de 20 de ani este pasionat de muzică și se întâlnește cu prietenii pentru a cânta împreună. Într-un videoclip postat pe Instagram, acesta este surprins în timp ce cântă cu vocea și la clape.

Răzvan Danciu a fost cel mai tânăr concurent de la „Survivor' 2023. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acesta recunoștea că este încercat de unele frici, în special cea de a pierde jocurile de recompensă și de comunicare.

„Nu am niciun regret că plec'

Înainte de părăsi competiția din Republica Dominicană, Răzvan Danciu le-a transmis un mesaj celor care l-au susținut. Tânărul a mărturisit că nu regretă eliminarea și este recunoscător că a avut parte de o astfel de experință. Fanii emisiunii au fost indignați de plecarea acestuia, având în vedere că Războinicul a obținut puncte pentru echipa albastră.

„Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire, a spus Răzvan Danciu, după ce a aflat că e eliminat din concurs.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton