„Nu pot să dorm fără medicamente. Bine că am rămas întreg ca fizic”. Cum l-au afectat pe Cristi Borcea anii petrecuți în închisoare și ce amintiri tulburătoare are

 Radulescu Ruxandra
.

Cum l-au afectat pe Cristi Borcea anii petrecuți în închisoare și ce amintiri tulburătoare are. Cristi Borcea a fost condamnat la închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor și în Dosarul Retrocedărilor din Constanța, astfel că a stat cinci ani și jumătate după gratii, între 2014 și 2019. Borcea a făcut dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă a vieții lui și a spus cum l-au afectat anii petrecuți în penitenciar, departe de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum l-au afectat pe Cristi Borcea anii petrecuți în închisoare și ce amintiri tulburătoare are. Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel și împreună au trei copii. Afaceristul duce o viață liniștită azi, însă în 2014, Borcea s-a confruntat cu cel mai greu moment din viața lui. Fostul acționar Dinamo a fost condamnat la închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor și în Dosarul Retrocedărilor din Constanța. Cristi Borcea a stat cinci ani și jumătate după gratii, în timp ce soția sa de atunci, Alina Vidican era însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

borcea1borcea1

Cum l-au afectat pe Cristi Borcea anii petrecuți în închisoare și ce amintiri tulburătoare are

Cristi Borcea a vorbit pentru prima dată despre anii petrecuți în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat în Dosarul Tranferurilor și în Dosarul Retrocedărilor. De-a lungul celor cinci ani și jumătate petrecuți după gratii, Borcea a resimțit teribil lipsa familiei, mai ales în preajma sărbătorilor.

Citește și: De ce se teme Valentina Pelinel în relația cu fiul ei:'O să fie un moment foarte greu…'

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii’ / EXCLUSIV

„Dimineața apel, te sculai la 6, pregăteai patul, după aceea îți făceai mic dejun și te duceai la muncă. De sărbători plângeam. Normal, când ne uitam la televizor și vedeam, sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo.

Ar trebui să li se dea permisii să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății, în momentul în care 60-70% își distrug familiile acolo. Sunt 4, 5, 6 ani în care unii nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Noi acolo aveam ore speciale de reeducare. În momentul în care nu îi dai timp cu familia, nu o să îl reeduci niciodată.', a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea: „Stăteam 12 în cameră”

Cristi Borcea a mărturisit că a fost foarte afectat din punct de vedere psihic de anii de închisoare. Afaceristul a recunoscut că nu mai poate dormi fără medicamente.

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți, 5 ani și 6 luni. Asta e. Cea mai de preț este libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, la cap sigur nu am rămas. M-a afectat din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Și acolo aveam voie să le iau, veneau seara, îți dădeau ce pastilă aveai nevoie, era o strictețe mare. Noi stăteam 12 în cameră. Asta e, au fost vremuri grele. Bine că le-am trecut', a adăugat afaceristul.

Cristi Borcea, despre cum a rămas însărcinată Valentina Pelinel

Un moment controversat din viața afaceristul ce avut loc în timp ce se afla în penitenciar, avut legătură cu viața sa privată. Acesta deși era căsătorit cu Alina Vidican, ar fi primit vizite și de la Valentina Pelinel, cea care i-a devenit ulterior soție. Borcea a declarat că Pelinel a rămas însărcinată prin fertilizare în vitro.

Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.„, a declarat Cristi Borcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton