Ce mult a crescut și ce frumoasă s-a făcut fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Anastasia seamănă tot mai mult cu tatăl ei

 Oana Pantazi
.

Liviu Vârciu este un bărbat fericit și un tată împlinit. Are două fete frumoase și, de curând, și un băiețel. Mezina lui, Anastasia, îi seamănă tot mai mult tatălui ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, în septembrie, Anastasia, fiica cea mică a lui Liviu Vârciu, împlinește 3 ani și, chiar dacă moștenit calități fizice și de la mama ei, este tot „fata lui tata”, cel puțin așa susțin fanii lui Liviu, care spun că între artist și mezina sa este o asemănare izbitoare.

Recent, Liviu Vârciu a postat pe contul său de socializare o fotografie cu Anastasia, iar micuța este drăgălășenia întruchipată. Îmbrăcată într-o rochiță albastră cu floricele și tul roz la mâneci și accesorizată cu o bentiță asortată, în doar câteva zile Anastasia a primit aproape 25.000 de like-uri și nenumărate complimente din partea fanilor artistului.

Citește și:Iulia Albu, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc evenimentul. „Nu sunt sigură dacă o să fie în țară'

„E dulcețică tare, Liviu, are cu cine semăna…! Să-ți trăiască, să te bucuri de ea…!”, La cât ești de zurliu, Dumnezeu, ți-a dat îngeri frumoși. Să fie sănătoasă și norocoasă! Să vă bucurați de ea, prințesa mică!”, „Minunată, prințesa lui tati”, „Liviu mic!”, „Să vă trăiască, să fie sănătoasă, să vă bucurați de ea și D-zeu să-i ofere numai lucruri bune în viață. Un îngeraș superb!”.

fiica-Liviu-Varciu2fiica-Liviu-Varciu2

În sfârșit, tată de băiat!

De-a lungul anilor, Liviu Vârciu, care mai are o fiică dintr-o relație anterioară – Carmina, în vârstă de 18 ani, care îi seamănă tatălui ei la fel de bine -, a spus de nenumărate ori că își dorește și un băiat. Din acest motiv, artistul a fost de nenumărate ori ținta glumelor prietenilor săi.

Citește și:Ana Morodan a prins gustul operațiilor estetice! După ce și-a injectat buzele și ridurile, acum își pune silicoane: „Trebuie să-mi lipsesc sânii cu scotch”

„Vreau şi băiat. Dacă o să am băiat îi pun numele Liviu Vârciu Junior!’, declara Vârciu într-o emisiune TV, în 2017.

Mai mult, anul trecut, Liviu Vârciu spunea, mai în glumă, mai în serios, că dacă al treilea copil nu este băiat, este decis să înfieze unul, atât de mult îşi dorea să fie tată de băiat! Și iată că Anda Călin, iubita lui, i-a îndeplinit de curând visul, aducând pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel.

Artistul și-a luat prin surprindere fanii – pentru că el și Anda au ținut secretă sarcina -, fotografiindu-se recent în timp ce plimba un cărucior, instantaneu în dreptul căruia a scris cu mândrie, în sfârșit: „Al meu”.

Citește și: Dana Marijuana a povestit cine a salvat-o de dependența de droguri. Acum, la 40 de ani, vrea să se relanseze în muzică

Foto: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton