Paula Seling arată mai bine ca niciodată, la 41 de ani! Ce dietă drastică ține: "De mai bine de doi ani mănânc doar plante"

 Oana Pantazi
.

Paula Seling a împlinit 41 de ani, dar nu-i dai mai mult de 30. O ajută, desigur, și moștenirea genetică, dar și faptul că are un regim de viață echilibrat. Iată ce dietă ține Paula Seling pentru a se menține în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După cum mărturisește, Paula Seling nu ține dietă, de fapt, ci și-a format un stil de viață care o ajută să se mențină, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul anilor, a avut diverse fluctuații de greutate, din cauza metabolismului lent.

Paula Seling și-a început cariera în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar acum, la 41 de ani, pare aproape neschimbată. Însă pe cât de mult a ajutat-o mama-natură în ceea ce privește conservarea chipului, pe atât de puțin a susținut-o în privința greutății. Prin urmare, trebuie să facă eforturi considerabile pentru a se menține în formă.

Sunt deja mai bine de 10 ani de când artista a renunțat la carne, cu excepția peștelui și a fructelor de mare, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

„Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm (n.red. ea și soțul ei, Radu Bucura) decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum‘,   declara Paula Seling la ‘Dincolo de aparențe’.

Citește și: Confesiunea unui agent MI5 aflat pe patul de moarte: „Am ucis-o pe Prințesa Diana pentru că știa secrete ale Familiei Regale”. De necrezut cine a ordonat crima!

Paula și soțul ei au devenit vegani

Într-un interviu pentru click.ro, artista a mărturisit că ea și Radu au ajuns deja la un nivel superior, trecând de la vegetarianism la veganism. Pe scurt, au eliminat complet carnea din alimentație.

„Soțul meu și cu mine am fost vegetarieni de 10 ani (nu am mâncat carne provenită de la animale, însă mâncam doar plante și produse lactate, ouă și pește, fructe de mare) iar de doi ani am devenit vegani, eliminând toate produsele de origine animală din alimentația noastră, de peste doi ani nu mai mâncăm nici ouă, nici lapte, nici brânzeturi, nici pește, decât plante”.

Paula-Seling-dieta1Paula-Seling-dieta1

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

În ce constă dieta Paulei Seling

Acum ceva vreme, Paula mărturisea că una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat a fost renunțarea la carne, faptul că a ajuns să mănânce cruditați mai mult de 60% din mesele pe care le consumă făcând-o să se simtă mai plină de energie ca niciodată.

„Nu există o zi cu meniu la fel. Mănânc cât mai variat, salate multe de frunze verzi, broccoli, conopidă, mazăre, fasole, năut, chia, chinoa, etc. Meniul este bazat pe câteva principii simple și pe combinații de alimente din grupele principale: legume, cereale, verdețuri, leguminoase boabe, oleaginoase, fructe și plasarea lor în meniu în funcție de metabolism și necesitățile organismului. De exemplu, seara e indicat să nu mâncăm fructe pe care le putem mânca dimineața.

Porțiile de fructe să nu fie mari. Leguminoasele boabe (fasole, năut, linte) conțin proteină de calitate și le combin cu garnitură din crucifere (broccoli, conopidă, varză), ciuperci, leguminoase verzi (mazăre) și cu verdețuri valoroase (ruccola, spanac, etc). Am renunțat la cafea, nu beau alcool, beau ceaiuri, mai ales verde și alb, pe care le consider un dar incredibil de sănătos. Deseori îmi fac suc de tulpini de țelină, pe care îl beau dimineața, după un pahar de lămâie cu apă, pe stomacul gol, procedeu ce alcalinizează corpul și aduce vitamina C”, a spus Paula pentru sursa citată.

Citește și: Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații'

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton