Ce moștenire nu vrea Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda: „Eu sper ca până când fata mea se face mare...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce moștenire nu vrea Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda. Știm cu toții faptul că acesta este un împătimit al faptelor bune. Zi de zi caută idei și soluții pentru o schimbare în bine. De asemenea, nu doar că le caută, ci le și pune în aplicare, mai ales când vine vorba de spitale. Cu toate astea, a vorbit și ce nu ar vrea să-i lase fiicei sale, Smaranda, niciodată moștenire. Consideră că doar cu acordul ei ar putea face asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce moștenire nu vrea Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda. De-a lungul timpului, Codin Maticiuc s-a implicat în renovarea spitalelor din toată țara, promovând inclusiv adăposturile de animale. Ei bine, aceste fapte bune l-au făcut totuși să impună și o serie de reguli în familia sa, de la care nimeni nu se abate. Totodată, nu a putut să nu vorbească despre micuța Smaranda, dezvăluind că nu ar vrea să îi lase micuței moșteniri pe care ea să nu vrea să le ducă mai departe.

maticiuc-9maticiuc-9

Toată lumea se întreabă despre ce reguli este vorba, dar și ce moștenire ar putea refuza fiica lui. Fără a sta pe gânduri, Codin Maticiuc a dezvăluit cum arată această perioadă pentru proiectul său de suflet, prin care renovează spitale de stat sau secții. 

Citește și: Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată:„Eram în Los Angeles'. Cum se simte artista la filmările serialului Clanul

Citește și: Cum a devenit actor Codin Maticiuc:'Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu:„Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

Ce moștenire nu vrea Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda

Încă de când fiica sa era forte mică, Codin Maticiuc a încercat să-i explice cât de important este pentru oamenii din România ceea ce face el. Micuța Smaranda a înțeles totul ca pentru vârsta ei, însă știe faptul că tatăl ei este un împătimit al binelui. Cu toate astea însă, Codin Maticiuc are dubii privind viitorul. Acesta a punctat că Smaranda o să primească moștenire proiectul cu renovarea spitalelor.

Dacă vrea să îl continue. Nu aș vrea să las moșteniri care să atârne ca o piatră de moară. Nu o las ca pe un blestem. O las, dacă vrea să o facă, să o facă. Eu sper ca până când fata mea se face mare, adică în 30 de ani, noi să fim nu perfecți cu spitalele, dar pe un drum mult mai bătătorit. Dacă nu se întâmplă în 30 de ani pentru mine e o înfrângere. Cred că în 30 de ani pot să schimb o legislație, să fac niște mișcări care să conteze și să nu mai fie atât de multă nevoie. Mă rog, ce o să vrea ea.', a declarat Codin Maticiuc pentru Ego.ro.

Ce reguli a impus în familia lui Codin Maticiuc

Încă de când s-a apucat de renovarea mai multor spitale și a început să susțină și să promoveze adăposturile de animale, Codin Maticiuc a impus un set de reguli bine stabilite în familia sa. Mai concret, toți știu că animalele nu se cumpără, atât timp cât pot fi adoptate.

Smaranda este foarte sensibilă, are și un vocabular foarte frumos pentru 3 ani. Da, a fost una dintre condițiile familiei mele. Nu am cumpărat niciodată niciun animal. Avem câini, avem pisici, doar maidanezi, asta este regula. Cât timp există pe stradă, noi nu dăm banii. Aceste animale pe care le-am avut până acum le-am luat de pe stradă, mi-au ieșit în cale. Dar sunt alături de ASPA și de centrele lor. Următoarele animale vreau să le iau de la ASPA. Vreau să îi direcționez pe oameni cu privire la unde să se ducă. Adică la ASPA, care are centre peste tot și are foarte mulți câini.', a mai spus Codin Maticiuc pentru sursa menționată.

Codin Maticiuc: 'Poate construim și un spital'

Codin Maticiuc a plecat de jos privind renovarea spitalelor, însă are planuri mărețe pentru viitor. Acesta și-a făcut deja un plan bine stabilit pe care dorește să-l ducă la bun sfârșit. Mai precis, a mărturisit că și-a făcut o hartă și își dorește să renoveze cel puțin o secție a unui spital dintr-un județ, dacă nu o unitate completă. Ba mai mult, cel mai mare vis este să construiască un spital.

Cumva, eu vreau să mă duc din ce în ce mai mult, să renovez din ce în ce mai mult. Mi-am făcut o hartă și mi-ar plăcea să știu că am făcut măcar o secție, dacă nu un spital, înfiecare județ al țării. La un moment dat, poate chiar și să construim un spital de la 0.', a concluzionat Codin Maticiuc.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton