Deliric, iubitul Innei, își dorește un copil: ”Când ești tânăr, ești inconștient”. Ce l-a împiedicat până acum

 Calin Maria Bianca
.

Deliric, iubitul Innei, își dorește un copil. Cei doi se iubesc de mai mult timp și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă rar au vorbit despre întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului. Ei bine, recent, rapper-ul a vorbit despre acest subiect sensibil și a mărturisit că își dorește să aibă un copil. Totodată, a vorbit și despre motivul care l-a împiedicat până acum să facă pasul cel mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Inna și Deliric formează un cuplu de mai multă vreme. Răzvan Eremia, pe nume său real, a dezvăluit că încă de când era mic visa să aibă o familie frumoasă când o să fie adult. Își dorea pe atunci să aibă o vilă cu două etaje și doi copii. Când a ajuns să vadă cum se câștigă banii, a renunțat la aceste dorințe arzătoare. Totuși, încă vrea să devină tată!

deliric-9deliric-9

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, iubitul cântăreței Inna, a mărturisit că a învățat să facă mai multe compromisuri odată ce a înaintat în vârstă. De asemenea, nu s-a sfiit să spună că s-a gândit serios să devină tată. Își dorește mult să aibă un copil, însă este conșient că nu o să facă marele pas până când nu o să aibă un statut financiar așa cum își dorește.

Citește și:Deliric a împlinit 40 de ani.Ce urare emoționantă i-a făcut Inna: „Te iubesc”

Citește și:Anunțul făcut de Deliric, după 2 ani de relație cu Inna:„Am inelul în minte'

Citește și: De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie:„A avut șanse să vină să se împace cu mine'

Citește și: Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni:'Am greșit amândoi unul față de celălalt'

Deliric, iubitul Innei, își dorește un copil

Deliric nu s-a mai ascuns în spatele cuvintelor și a dezvăluit că își dorește să aibă un copil. Niciodată nu a vorbit despre planuri de viitor alături de iubita lui Inna, însă acum a făcut marea dezvăluire. Totuși, a precizat că oricât de mult își dorește să fie un părinte tânăr, încă nu trece la următorul nivel. La mijloc sunt motive clar, și anume neîmplinirea din punct de vedere financiare, despre care a vorbit pe larg.

„Nu cred că o s-o mai ducem mult. Ne autodistrugem, noi, omenirea. La 63 sigur voi avea copil și după aia, mna, ce să fac, pe acolo, prin casă. M-am preocupat de chestia asta încă de când eram tânăr. Am zis că trebuie să fac bani. Să nu stau în garsonieră când am doi copii. Să am ditamai vila ca să pot să mă duc la un alt etaj.

După aia, intrând în acest joc al maratonului după bani, n-am mai făcut copii. O să fac probabil la un moment dat… Dacă am copil de 5 ani la 68 de ani… La 63 probabil ajung să fac, gata, acela e momentul!', a declarat Deliric, cu umorul la el.

Deliric: 'Când ești tânăr, ești inconștient'

Șirul declarațiilor și dezvăluirilor făcute de către Deliric nu se oprește aici. Iubitul artistei Inna a mărturisit că a ajuns la vârsta la care poate spune că face mult mai multe compromisuri decât atunci când a intrat în domeniul muzicii. Mai concret, a precizat că pe atunci totul i se părea a fi roz și așa cum el visa, ca mai târziu să constate că lucrurile nu erau chiar așa.

„Cred că faci mai multe compromisuri decât atunci când erai tânăr. Când ești tânăr, ești inconștient, nu ai nimic de pierdut, faci ce vrei tu. În jur de vârsta de 23-25 de ani, începe să-ți vină mintea la cap, care e responsabilă cu precauția și autoconservarea. Gândești un pic mai strategic, încerci să împaci pe toată lumea, te gândești și la business', a mai spus Deliric.

Deliric, povestiri din copilăria sa

Tot în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Deliric a vorbit și despre perioada copilăriei sale. Ce-i drept, nu totul a fost roz când era mic, mai ales că a prins și o parte din comunism. Fără a ezita, iubitul Innei a dezvăluit că a locuit împreună cu sora și părinții în aceeași cameră, în Colentina, iar din acele vremuri își amintește și acum că stătea la lumina lumânării ca să poată învăța. De asemenea, nu a putut să nu precizeze cum sora lui mai mare era un exemplu pentru el.

„Am copilărit în Colentina și am prins ceva ani și în comunism și era perioada aia, știi, când îți opreau lumina, stăteai la lumânare, era o chestie interesantă copil fiind. Cu căldura, știu că era schema aia că dădeai drumul la gaze…

Eu mai am o soră mai mare cu un an. Până la 4 ani nu s-a pus problema nici de camera copiilor sau camera părinților. A fost întotdeauna bună la școală și eu m-am dus după ea la aceeași școală, la același liceu. Profesorii, din start presupuneau că eram la fel de bun și de silitor ca ea', a concluzionat Deliric în podcastul lui Bobonete.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton