Ce mesaj i-a transmis Silvia Chifiriuc lui Petre Roman, de ziua lui: "Te iubesc..."

 Dumba Gabriela
.

Petre Roman a împlinit 75 de ani, pe 22 iulie, iar soția, Silvia Chifiriuc, i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a arătat încă o dată dragostea pentru fostul premier al României. Nu multă lume a crezut în povestea lor de dragoste, mai ales din cauza diferenței de vârstă, dar iată că au trecut 12 ani de când Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au căsătorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman spunea, recent, că Silvia i-a luat mințile! S-a îndrăgostit la prima vedere de cântăreața brunetă și nu a regretat nici o secundă decizia de a lua de soție o femeie cu 25 de ani mai tânără. Silvia Chifiriuc s-a dovedit a fi femeia ideală pentru Petre Roman și dragostea ei este reciprocă.

silvia-petre-roman-si-petrussilvia-petre-roman-si-petrus

În ziua în care Petre Roman a împlinit 75 de ani, soția lui i-a dedicat un mesaj de dragoste simplu și emoționant, prin care îl asigură de toată iubirea ei.

„Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani', a notat pe Facebook Silvia Chifiriuc. Pe lângă acest mesaj aniversar, ea a postat și o imagine cu ea și soțul.

La 75 de ani, Petre Roman are părul vopsit, face mult sport și este în formă.

Și Oana Roman, fiica lui, a avut un mesaj pentru el și sora Catinca, amândoi născuți în aceeași zi. „La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine!

Sunt născuți în aceeași zi și este și o poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa, iar ea a spus: „Îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele'. Și tata i-a zis: „Da, dar este și ziua mea. Cum facem?'. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum', a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: Drama lui Bogdan Mocanu.De ce plânge de trei ori pe an, în aceleași zile

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:„Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic’/ EXCLUSIV

Cum s-au cunoscut Silvia și Petre Roman

Silvia a făcut dezvăluiri în urmă cu ceva timp despre începuturile relaţiei cu Petre Roman. Artista chiulea de la cursurile de la operă ca să plece la munte cu fostul premier.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte.

Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc.

În plus, soţia lui Petre Roman a dezvăluit că pentru ea nu a fost dragoste la prima vedere. Ea era într-o relaţie când s-au cunoscut prima oară, în aeroport.

„Eram în aeroport la Milano, era în stânga mea, l-am salutat. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el. Eram într-o relaţie de 11 ani, mi-a rămas o imagine foarte plăcută a degetelor, a fost un gest de admiraţie. N-a fost dragoste la prima vedere, a fost o simplă o discuţie ce mi-a transmis o energie bună. Am vorbit la telefon, dar eu mă cam feream.” , spunea Silvia Chifiriuc.

Pe de altă parte, Petre Roman spune că a fost fascinat din prima clipă de Silvia.

„Într-un fel, mi-am pierdut mințile, m-am îndrăgostit foarte mult de Silvia, nu doar că este frumoasă, că are o voce frumoasă, dar am și eu dreptul să mă simt bine cu aleasa inimii mele', a mărturisit politicianul în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

„Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc. Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. Asta e normalitatea! Și vreau să vă transmit: iubiți-vă copiii în fiecare moment al vieții, fiindcă asta va defini viața fiecăruia!', a mai spus Petre Roman.






 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton