Bogdan Mocanu a ajuns la spital: "Nu am voie să fac nimic"

 Cica Cristina
.

Bogdan Mocanu, îndrăgitul concurent de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. Și-a pus fanii pe jar cu o fotografie de pe patul de spital și a precizat că, cel mai probabil, va mai nevoit să mai ajungă pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele. Tânărul a ajuns pe patul de spital din cauza diabetului. El a anunțat că ar urma să mai stea internat încă trei patru zile, pentru a-și stabiliza glicemia.

Bogdan-Mocanu-spital-1Bogdan-Mocanu-spital-1

Bogdan Mocanu, pe patul de spital

Bogdan Mocanu a publicat o fotografie cu el pe patul de spital, la descriere notând: 'Nu-i dimineața mea perfectă'. Fanii s-au îngrijorat imediat și a primit o serie de mesaje, motiv pentru care a decis să împărtășească motivul pentru care se află sub supravegherea medicilor.

Bogdan Mocanu este singur în salon, nu are voie să primească vizite, dat fiind contextul actual. Tânărul a subliniat cât de mult urăște să stea în spital, mai ales pentru că mare parte din copilărie a fost nevoit să treacă pragul instituțiilor medicale.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat:”Tot el e singurul care…”

Citește și: Drama lui Bogdan Mocanu.De ce plânge de trei ori pe an, în aceleași zile

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:„Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic'/ EXCLUSIV

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei nu poate primi vizite

„Mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre, sunteți simpatici rău. M-am distrat cu diagnosticele voastre, din fericire nu e nimic mai grav decât diabetul. Motivul pentru care m-am internat, vreo 3-4 zile cât o să mă țînă, a trebuit să-mi stabilizez un pic glicemia pentru că in ultima perioada a fost cam nasoală din punctul ăsta de vedere.

Să stați cu mine, să nu mă lăsăți să mă plictisesc că nu am voie să primesc nici vizite, nu am voie să fac nimic, sunt singur în salonul asta. Urăsc spitalele, mi-am petrecut toată copilăria în spitale și s-ar putea sa mai trec pe aici cam toată viață'a mărturisit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu are diabet

Bogdan Mocanu suferă de mult timp de diabet. Însă, reușește să țină boala sub control. Are mereu grijă ce mănâncă, dar nu de puține ori a întâmpinat probleme de acest tip.

Acesta a fost și motivul pentru care nu a putut participa la Survivor. În cadrul show-ului, unde se mânâncă mai mult orez și nucă de cocos i-ar fi fost imposibil să respecte un anume regim, fără să-și dea organismul peste cap.

„Mi s-a propus să merg la Survivor, fix când am ieșit din emisiune prima oară, dar diabetul te obligă să mănânci o anumită cantitate de carbohidrați pe zi, să o ai asigurată și dacă nu o ai este o problemă. Eu aș face față, dar diabetul…’, a povestit Bogdan Mocanu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton