Ce mesaj a primit Sebastian Chitoșcă de la Cucu, după eliminarea de la Survivor: "Merita să..."

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Chitoșcă a părăsit Survivor duminică seara și printre primii fosți concurenți care i-au transmis un mesaj după eliminare a fost Cucu. Artistul care a făcur parte din echipa Faimoșilor a transmis pe Instagram că regretă eliminarea lui Sebastian, deși lucrurile nu au fost atât de roz între ei. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși nu au fost cei mai buni prieteni la Survivor, Cucu a ținut să-l asigure pe Sebastian Chitoșcă de toată susținerea lui, după ce acesta a fost eliminat în urmă cu câteva zile. Cucu îl încurajează pe fostul său coleg de echipă și îl așteaptă acasă.

chitoscaofficial-1352697389062542901820147284174251822186144n-1chitoscaofficial-1352697389062542901820147284174251822186144n-1

„Știți că am avut multe conflicte cu Sebastian la Survivor România, iar sentimentul meu este unul de părere de rău, pentru ca oricât m-am certat și oricât de multe conflicte am avut între noi, chiar îmi pare rău că a plecat de acolo.

Merita să ajungă mai departe, dar asta este. Sebi, te pup și lasă că dată viitoare o să fie mai bine și o să ajungi mai departe. Drum bun să ai!”, a declarat Cucu, pe contul său de Instagram. 

De ce s-au certat la Survivor Cucu și Sebastian Chitoșcă

Cucu și Sebastian Chitoșcă nu s-au înțeles foarte bine în Republica Dominicană. Cucu a dezvăluit care au fost motivele care au stat în spatele neînțelegerilor dintre ei doi.

Eu în primele zile m-am apropiat de toată lumea, am discutat cu toată lumea…ce m-a deranjat la Sebastian e faptul că în conflictele noastre..eu dacă îi spuneam că e prost și el imi spunea că sunt prost.  Mi-a dat niste reprosuri de nu ma asteptam din partea lui.

Faptul că sunt umbra lui Cuza, faptul că eu m-am lăudat că am avut concert în fața a 120.000 de oameni, dar de fapt era un concert la care au fost mai mulți artiști, iar oamenii nu veniseră doar pentru trupa Noaptea Tarziu’, a spus Cucu, la Ștafeta Mixtă, de pe Wowbiz, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț:„Lucrurile s-au schimbat foarte mult’/ EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul fostului cuplu Vica Blochina – Victor Pițurcă.La 14 ani, Edan are o pasiune neașteptată

Cucu a mai afirmat că Sebastian Chitoșcă a încercat să îl cumpere prin diverse gesturi și că încerca să se folosească de anumiți oameni pentru a-și atinge scopurile.

„Asta in conditiile in care el, in prima zi in care am venit, mi-a spus ca a fost la unul dintre concertele noastre, că era fan mare… asta m-a deranjat, ca nu a fost om adevarat pe camera.

Ma deranja foarte tare ca atunci cand ne certam ma tot intreba ca cine sunt eu. La un moment dat am izbucnit si am inceput sa-I spun faptul ca la un moment dat el mi s-a laudat mie ca el a fost jucator de Liga 1, ca a jucat 100 de meciuri și a completat faptul ca a jucat la FCSB. Eu nu stiam inainte sa vin in competitie, nu stiam cine e, stiam doar ca a facut fotbal, nu stiam unde.

In contextul dat, eu am dedus faptul ca el a jucat 100 de meciuri la FCSB. Nu intelegeam de ce nu il stiam. El a venit si s-a apropiat de mine, incerca sa ma cumpere cumva, incerca sa-mi dea patura… eu mi-am dat seama ca el incerca sa se foloseasca cu anumiti oameni, cel putin cu mine si cu Andreea, atunci cand am intrat in competitie’, a continuat Cucu, fostul faimos de la Survivor.

Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor

Sebastian a fost eliminat din competiția Survivor România și a declarat că a încercat să facă tot posibilul să ajungă în finală.

„Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum‘, a menționat Sebastian Chitoșcă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton