Ce mari și frumoase s-au făcut fiicele lui Cristi Chivu! Adelina le-a surprins în cea mai simpatică ipostază

 Oana Pantazi
.

În urmă cu 7 ani, Adelina Chivu și fiicele sale erau protagonistele copertei revistei VIVA!, însă cele două micuțe drăgălașe de atunci s-au transformat în adevărate domnișoare. Iată cum arată acum fiicele lui Cristi Chivu și ale Adelinei!

Deși extrem de discreți în privința vieții personale, Cristi Chivu și soția lui, Adelina, își delectează totuși fanii de pe rețelele de socializare cu mici instantanee desprinse din viața lor de familie. Recent, soția celebrului fotbalist a postat pe Instagram o fotografie  în care Cristi Chivu apare alături de Natalia și Anastasia, iar fanii au remarcat imediat că moștenirea genetică s-a împărțit în mod egal – fiecare fetiță seamănă cu unul dintre părinți!

„Să fiți binecuvântați! O familie frumoasă!', „Vă adorăm și vă admirăm mai ales pentru respectul de care dați dovadă', „Ce faini sunteți!', „Două frumoase! Una seamănă cu mami, alta cu tati! Să vă aducă multe-multe bucurii', „Ce familie drăguță! Fetele au devenit domnișoare frumoase, iar Cristi este tare mândru!', „Minunile lui tati', „Ce mândru ești alături de cele două comori', sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii li le-au adresat lui Cristi Chivu și soției sale.

Foto: VIVA!, Instagram

Adelina Chivu, alături de Anastasia și Natalia, în revista VIVA!Adelina Chivu, alături de Anastasia și Natalia, în revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton