Andreea Bălan, nuntă și botez în aceeași zi. Artista nu era căsătorită cu George Burcea: ”Voi purta trei rochii”

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a dat o veste total neașteptată. Artista nu este căsătorită cu George Burcea, iar acum au luat decizia de a face pasul cel mare în mod oficial. Cei doi vor face și nuntă și botez în aceeași zi.

A fost un întreg mister căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea. Cântăreața a făcut lumină în acest caz și a povestit într-o emisiune TV care este situația, de fapt. Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o ceremonie în Statele Unite ale Americii, însă nu este una recunoscută și în România. Din acel moment, cei doi s-au considerat soț și soție, chiar dacă actele nu arătau asta.

Andreea Bălan a dezvăluit data nunții, dar în aceeași zi va avea loc și botezul celei de-a doua fetițe a vedetei. Cele două frumoase evenimente vor avea loc pe data de 15 septembrie, iar emoțiile deja au început să apară.

„Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie.”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Motivul pentru care se căsătoresc anul acesta

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care vrea să aibă loc nunta acum. Atunci când proaspăta mămică se afla pe patul de spital, având problemele grave după ce a născut, și-a dat seama că George Burcea nu avea puterea să o deconecteze de la aparate dacă se întâmpla ceva. La acel moment, Andreea Bălan a suferit un șoc emoțional. În ziua cea mare, cântăreața va purta trei rochii și vor fi două torturi.

„Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut.”, a mai spus Andreea Bălan.

FOTO: Facebook

Andreea Bălan, Clara și George BurceaAndreea Bălan, Clara și George Burcea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton