Ce mănâncă zilnic Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 de kilograme: „Când mă uit în oglindă...”. Cum arată acum

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Răzvan Popescu acum, după ce a slăbit aproape 50 de kilograme. Pe 17 iunie, prezentatorul de la Radio ZU a efectuat o operație de micșorare a stomacului. La 6 luni de la intervenție, acesta a slăbit 47 de kilograme și susține că își dorește să ajungă la greutatea de 70 de kilograme, până în vara anului următor. Ce mănâncă zilnic Răzvan Popescu, după ce a slăbit aproape 50 de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de 6 luni, Răzvan Popescu a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului. De la 126 de kilograme, prezentatorul de la Radio ZU a ajuns la 79 de kilograme și este mulțumit de transformarea prin care a trecut. După ce a încercat mai multe diete și programe de slăbit, finul lui Dan Negru a mărturisit că decizia de a efectua operația la nivelul stomacului a fost cea mai bună. Până în vara anului viitor, acesta și-a propus să ajungă la 70 de kilograme.

razv9razv9

Cum arată Răzvan Popescu acum, după ce a slăbit aproape 50 de kilograme. Prezentatorul de la Radio ZU a susținut că, după operație, cantitatea de mâncare pe care o consumă s-a redus drastic. În aceeași perioadă, acesta a fost supus și unui tratament chirugical pentru hernie hiatală.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Răzvan Popescu, la 4 luni de la operația de micșorare a stomacului:„Soția lui Dan Negru e dezamăgită că…'

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio ZU a slăbit 24 de kg, după operația de micșorare a stomacului:”Senzația de foame nu mai există”

Citește și: DJ Morris și Emilia au divorțat oficial, după un an de căsnicie.Ce a decis instanța

Citește și: Niculae Bădălău va rămâne în arest de Anul Nou.Contestația politicianului, respinsă de Curtea de Apel București

Cum arată Răzvan Popescu acum, după ce a slăbit aproape 50 de kilograme

Finul lui Dan Negru a vorbit despre schimbările prin care a trecut de când a efectuat operația de micșorare a stomacului. La 6 luni de la intervenție, acesta se simte excelent și a slăbit aproape 50 de kilograne.

„Înainte să mă operez, oamenii care făcuseră operația asta înainte ziceai că sunt programați să îmi spună același lucru și anume. „A fost cea mai bună decizie a vieții mele!'. Nu neapărat că nu-i credeam, mi se părea așa ciudat că în viață luăm foarte  multe decizii și tocmai asta să fie cea mai bună decizie a vieții unui om.

La 6 luni de la operație încep să îi înțeleg! Da! Eu mă simt foarte bine și nu regret nicio secundă că am luat decizia asta! Regret că nu am luat-o mai devreme. Și m-am chinuit de vreo două ori câte un an de zile cu niște programe de slăbit, care dădeau rezultate doar că era foarte greu să le și mențin.

Da, e un timp destul de scurt! Sunt 6 luni de zile, de la 126 de kile la 79 în momentul ăsta sau 79 de kilograme cred că sunt în momentul ăsta pentru că sunt de o săptămână în Orașul faptelor bune. Și nu m-am mai cântărit și când mă uit în oglindă mă văd tot pe mine că nu îmi dau seama că e atât de mare schimbarea. Văzându-mă în fiecare zi, dar îmi spun cei din jur că ar fi o schimbare cu adevărat impresionantă!', a susținut prezentatorul, potrivit ciao.ro.

„Nu am un target, nu mă interesează'

Până în vara anului următor, Răzvan Popescu a estimat că va ajunge la 70 de kilograme. Cu toate acestea, prezentatorul nu și-a stabilit un obiectiv fix în acest sens, fiind de părere că operația de micșorare a stomacului este „aliatul' său.

„Nu am un target, nu mă interesează. De data asta e prima dată când slăbesc și nu am un target în kilograme pentru că știu că am un aliat, se numește operația pe care am făcut-o și își face ea treaba! E lacătul de la frigider pe care mulți glumeau că ar trebui să mi-l pun în momentele în care aveam niște kile în plus. E, am rezolvat și asta cu lacătul așa, ca estimări, nu știu, probabil 70-70 și ceva de kilograme, suficient de mult cât să îmi zică oamenii pe stradă: „Vai, dar ce mult ai slăbit!',  „Nu ai slăbit totuși cam mult?', a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Ce sfaturi a primit prezentatorul din partea lui Dan Negru

Răzvan Popescu a discutat cu Dan Negru înainte de a efectua operația de micșorare a stomacului. Cunoscutul prezentator l-ar fi sfătuit să se mai gândească dacă își dorește să fie supus unei astfel de intervenții și s-a arătat destul de reticent.

„Dan este un fricos! Clar a fost destul de reticent și mi-a zis că poate e mai bine să mă mai gândesc, că nu e neapărat nevoie de operație, că sunt ok și așa, dar i-am spus că e genul de decizie de care sunt atât de convins, că nu am nevoie de sfat. Că știi cum e, sfaturile sunt binevenite  atunci când le ceri,  când ai nevoie de ele. Când tu crezi într-un lucru e bine  că indiferent de ce sfaturi primești să  mergi până la capăt pentru că nimeni nu simte mai bine decât tine ce e mai bun sau mai rău pentru  viața ta!', a încheiat acesta.

Ce mănâncă Răzvan Popescu acum, după ce a slăbit aproape 50 kg

Prezentatorul de la Radio ZU a susținut că meniul lui zilnic este de patru ori mai mic decât cel de dinainte de operația de micșorare a stomacului.

„Minuscul! În sensul în care cantitățile sunt la sfert față de cantitățile în care aveam nevoie înainte de operație. Și clar nu pot să mănânc o farfurie de ciorbă întreagă la o masă!', a spus prezentatorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton