”Noi am început anul cu stângul. Aveți grijă că...”. Mihai Petre și soția lui, Elwira, se confruntă cu probleme de sănătate:

 Calin Maria Bianca
.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, se confruntă cu probleme de sănătate. Din nefericire, noul an nu a început pentru cei doi soți așa cum își doreau și cum își planificaseră. Se pare că încă din prima zi a anului 2023 și-au făcut simțită prezența numeroase simptome deloc plăcute, care i-au pus pe gânduri. Bineînțeles, nu au lăsat lucrurile așa și au luat măsuri imediat. Iată ce au descoperit, dar și ce sfat le-a transmis Mihai Petre urmăritorilor și fanilor săi din mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre și soția lui se pare că au început anul 2023 cu stângul. Nu, asta nu o zicem noi, ci chiar ei. Din nefericire, au anunțat în mediul online că se confruntă cu probleme de sănătate. Mai concret, este vorba despre simptomele specifice unei gripe care, spun medicii, este predispusă să facă ravagii și nu se tratează atât de ușor.

img-2023-01-03t114614.112img-2023-01-03t114614.112

Așa cum bine știm cu toții, Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt destul de activi în mediul online. Cei doi se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, astfel că zilnic împărtășeșc cu cei dragi diferite momente din viața lor. Nici de data aceasta, când veștile nu sunt deloc bune nu au ezitat și le-au explicat fanilor cu ce probleme se confruntă.

Citește și: Ce bine arată Elwira Petre în costum de baie, la 41 de ani:”Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa”

Citește și: De ce nu au slăbit Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„De fiecare dată când ajungeam la cazare, seara…'

Citește și: Nicoleta, fostă miss Adolescenţa 2016, a murit după ce a născut două fetiţe gemene. Avea 25 de ani

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire.Cum au fost surprinși

Mihai Petre și soția lui, Elwira, se confruntă cu probleme de sănătate

Mihai Petre, împreună cu soția sa, Elwira, au postat un video în care se află în spital, cel mai probabil, pentru a face testul de gripă. Ambii poartă mască, la fel și cele două fiice pe care le au împreună. Familia celebrului dansator este suspectă de gripă, iar, din spusele lor, medicamentele necesare se găsesc destul de greu în farmacii sau chiar deloc. În această perioadă a anului numărul cazurilor contaminate cu această gripă este în creștere, astfel că tot mai multe persoane apelează la farmacii pentru tratament. În primă fază, și Mihai Petre a mers la farmacii, însă fără rezultat. Într-un final, din fericire, au reușit să găsească tratamentul necesar la vecini.

Mihai Petre, sfat pentru urmăritorii săi

Mihai Petre și soția lui au ținut neapărat să tragă un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Aceștia au dezvăluit că gripa despre care vorbesc este destul de contagioasă. Ba mai mult, spre deosebire de altele, se tratează greu, medicamentele speciale pentru ea fiind destul de greu de găsit în farmacii. Fără a ezita, le-a recomandat fanilor să aibă grijă pe unde se duc sau în ce cercuri stau, tocmai pentru a nu se contamina cu aceste probleme de sănătate.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate', a spus Mihai Petre, pe Instagram.

Elwira și Mihai Petre, pregătiți pentru al treilea copil

Într-un interviu exclusiv VIVA!, Mihai Petre și soția lui, Elwira, nu au ezitat și au specificat că dintotdeauna și-au dorit să fie o familie numeroase. Au împreună două fetițe adorabile, însă nu spun nu și celui de al treilea membru. În cazul în care se întâmplă, este un motiv mare de fericire și bucurie pentru ei, însă se gândesc în același timp la mai multe aspecte, despre care au vorbit fără a se sfii.

'Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate.', a declarat Elwira pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton