Nicola a făcut furori la începutul anilor 2000. Ce face și cum arată solista acum, la 50 de ani!

 Oana Pantazi
.

Numele Nicolei a dominat piața muzicală de la începutul anilor ’90, artista fiind prezentă în toate topurile vremii. Din păcate, finele anilor 2000 au aruncat-o într-un con nemeritat de umbră. Iată ce mai face și cum mai arată Nicola acum!

În iarna anului 1999, una dintre piesele Nicolei, Milioane, era Nr. 1 în topuri, fiind una dintre cele mai fredonate hituri ale vremii, cariera artistei fiind în creștere exponențială. În 2002, Nicola câștiga premiul 2 la Festivalul Mamaia, cu piesa Lângă mine, considerată atunci adevărata câștigătoare a concursului. A urmat participarea la Eurovision, în 2003, cu dont break my heart, unde s-a clasat pe un onorant loc 10, albume și nenumărate hituri. Atât viața profesională, cât și cea personală a artistei au suscitat un imens interes, povestea divorțului, în 2007, după 15 ani de căsnicie, de compozitorul Mihai Alexandru. Din povestea lor de dragoste s-au născut Jonathan (23) și Maria Antonia (25), dar Nicola mai are un fiu, Andrei (32) dintr-o relație anterioară.

„Subiectul meu preferat: «s-a îngrăşat», ba nu, «a slăbit»'

Artista a reluat colaborarea muzicală cu fostul ei soț în 2014, iar anul acesta s-a calificat în semifinalele Eurovision România, cu piesa Weight of The World, însă, din păcate, Nicola nu mai este de mult în lumina reflectoarelor. Între timp, artista a pierdut și lupta cu cântarul, având multe kilograme în plus față de anii anteriori, când, în urma unei diete, arăta spectaculos. Evident, nu kilogramele o definesc pe Nicola ca artistă…

De altfel, Nicola a comentat, cu umor și ușor ironic, despre preocuparea celor din jur față de aspectul ei fizic: „Subiectul meu preferat: «s-a îngrăşat», ba nu, «a slăbit». Cel mai mult mă distrează când mă opresc oamenii pe stradă, în metrou (că da, merg şi cu metroul, şi cu autobuzul, că n-am fiţe) şi îmi spun că arăt mai bine ca la tv, ca deh, tv-ul îngraşă. Avem şi noi perioade şi perioade, suntem oameni. În rest, merg mult pe jos, încerc să mănânc cât mai bio şi-mi dau silinţa să arăt din ce în ce mai bine. Oricum, nu mi-a plăcut niciodată ideea de a fi prea slabă, ci o femeie cu forme, tonifiată', declara artista într-un interviu, pentru click.ro.

Nicola e fericită că are copiii aproape

Artista, chiar dacă nu mai apare la fel de des la televizor, concertează încă pe scenele din țară și a abordat chiar trance, un stil muzical de nișă în România. Cât privește familia, Nicola declara, acum doi ani, pentru click.ro, că e singură, dar că se consideră fericită că are copiii aproape, inclusiv pe fiul ei cel mare, Andrei, care se răcise de ea în ultimii ani:

„Copiii mei sunt mari şi frumoşi. Şi da, îmi calcă pe urme: doi dintre ei sunt studenţi la Conservator şi au voci minunate. Jonathan a început să apară şi în emisiuni TV, fiind deja apreciat. Maria este şi un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară. Cel mai mare, Andrei, este un împătimit al fotbalului. Toţi trei sunt speciali şi îi iubesc mult, necondiţionat şi sunt tare mândră de ei.

Foto: Facebook

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton