Spune-mi cu ce rochie te însoțești ca să-ți spun cine ești

 bogdan.galca
.

Gata, am scăpat de iarnă, așa că a venit momentul acela mult așteptat în care ne întoarcem la hainele subțiri, colorate și din materiale vaporoase. Cheful de shopping crește odată cu gradele din termometre și pentru că de la un sezon la altul pare că oferta designerilor este din ce în ce mai variată, ne-am gândit să îți ușurăm puțin misiunea. Rochia, cel mai des achiziționat articol în sezonul cald, este personajul principal al topului nostru de mai jos. Dacă vrei să afli care sunt trendurile sezonului de primăvară – vară 2019, găsești mai multe informații aici.

Până nu demult un simbol al eleganței, rochia s-a adaptat cerințelor moderne, prin urmare avem la dispoziție o gamă largă de variante, de la little black dress până la rochii de gală sau de la rochii sport pana la rochii office. Și totuși, care sunt rochiile – vedetă primăvara aceasta?

1.  Rochii cu imprimeuri

Flori, figuri geometrice, desene abstracte, orice imprimeu e binevenit în această primăvară, iar dacă e și colorat, cu atât mai bine! Partea bună e că nu trebuie să-ți mai faci griji în legătură cu accesoriile, ci doar să aplici regula simplificării: cu cât e mai încărcat imprimeul, cu atât mai simple vor fi geanta și pantofii. Le poți purta la birou, la un prânz cu prietenii sau la un eveniment corporate, dar exista și variante de seară, cu paiete sau aplicații prețioase. Dacă te numeri printre fanele designerilor români, îți recomandam colecțiile semnate Smaranda Almășan sau Lure.   

  

2.  Rochii cu volane

Nu-ți face griji, nu te trimitem după rochii de prințesă, căci designerii români ne demonstrează în acest sezon cât de cool pot fi volanele. Maxi sau mini, clasice sau sport, cu imprimeu sau uni, rochiile cu volane sunt deja trendul pe care nu-l vei putea ignora în această primăvară. Pe cele scurte le poți combina cu pantofi sport și o borsetă oversized purtată pe umăr, în timp ce rochiile lungi cu volane fac echipa bună cu sandale cu toc și o geanta de mână. Dintre designerii români, Florentina Giol, Ioana Ciolacu, Concepto, Studio Cabal sau Smaranda Almășan sunt autorii celor mai cool rochii cu volane din acest sezon.

 

3.  Rochia – sacou

Arată spectaculos, e o ținută în sine și nu-ți mai trebuie decât atitudinea potrivită pentru a purta aceasta piesă care va întoarce toate privirile. Alege-o pentru un eveniment special sau pentru o petrecere elegantă și poart-o cu accesorii prețioase, precum sandalele argintii și gentile-sac din pene sau catifea.

 

 

4.  Rochii drapate

Combinația perfectă între o rochie elegantă și una sport există, iar pentru acest lucru trebuie să mulțumim drapajelor. Ține cont și de lungimea rochiei atunci când alegi accesoriile și îndrăznește să le porți în combinație cu piese glam sport, fie că vorbim de o borseta oversized, o jachetă bomber cu pietre sau paiete sau perechea preferată de sneakers chunky. Oferta este extrem de variată în acest sezon, prin urmare vei găsi ușor modele de rochii drapate pe care le poți purta la birou, la cumpărături sau la un eveniment pretențios. Dacă te interesează rochiile de designeri, Studio Cabal sau Metamorphoza sunt recomandările noastre.

5.  Rochii mini

Cuvântul de ordine pentru această categorie este sport. Rochiile mini în acest sezon sunt confortabile, ușor de purtat cu sneakers sau balerini. Bumbacul e materialul – vedetă, însă detaliile glam sunt binevenite, fie că vorbim despre paiete, inserții metalice sau broderii prețioase. Dintre designerii români, Larisa Dragna, Chic Utility sau Ioana Ciolacu au câteva dintre cele mai interesante propuneri de rochii mini în această primăvară.

Și, pentru că știm cât de prețios e timpul liber pentru noi toți, poți găsi designerii pe care ți i-am recomandat în magazinele online sau, în cazul în care vrei să probezi anumite piese, la evenimentele de weekend. Următorul eveniment Band of Creators Pop-up Shop va avea loc pe 30 și 31 martie, la Point, iar aici vei găsi, în premieră, noile colecții semnate de designeri precum Larisa Dragna, Florentina Giol, Edita Lupea, Studio Cabal, Metamorphoza, Smaranda Almășan, Ginissima sau Climent Art. Spor la shopping!

Sursă foto: Band of Creators, Emil Costrut, Elena Eski, Ferencz Borbala, Lemnia, Life în Mono, Afmf, zazaphoto.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton