Ce legătură există, de fapt, între Pepe și Lolrelai: „E primul bărbat care mi-a cântat...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce legătură există, de fapt, între Pepe și Lolrelai. Ștefania Costache, cunoscută drept Lolrelai, a fost invitată recent în cadrul podcastului „Roxana te dezbracă de secrete'. Aici, blondina a abordat mai multe teme de discuție, între care fostele ei relații, dar și legătură pe care o are cu Pepe. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lolrelai a devenit cunoscută publicului larg după participarea în cadrul emisiunii iUmor. Aceasta a fost finalistă în al optulea sezon al show-ului și s-a remarcat prin stilul său extrem de sincer și dezinhibat. Invitată la un podcast, aceasta a împărtășit lucruri mai puțin știute din viața ei, susținând că pierderea ambilor părinți i-a provocat o mare suferință. Mai mult, aceasta a spus cum l-a întâlnit pe Pepe, artist cu care ține legătura și astăzi.

pepe-1pepe-1

Ce legătură există, de fapt, între Pepe și Lolrelai. După participarea în cadrul emisiunii iUmor, s-a zvonit că aceasta ar avea o relație cu Mihai Bendeac. Despre toate acestea, Lolrelai a vorbit în cadrul podacstului găzduit de Roxana Nemeș.

Citește și: Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară:'Am stabilit de comun acord'

Citește și: Medicul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a mai făcut o victimă:”Mi-a pus mâna pe sâni”

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță:”S-a hotărât să ne facă să…”

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite'

Ce legătură există, de fapt, între Pepe și Lolrelai

Ștefania Costache a mărturisit că relația dintre ea și Pepe este foarte specială. Artistul este primul care i-a cântat versurile și a acceptat să facă un vlog împreună cu aceasta. Mai mult, prin prisma profesiei, cei doi se mai interesectează la diferite evenimente.

„Pepe e primul meu în mai multe. Este primul bărbat care mi-a cântat versurile și este primul bărbat cu care am făcut vlog. L-am cunoscut la studio la Connect-R.

Eu scrisesem piesa pentru Connect-R. A venit Pepe, a auzit-o și a spus că e a lui orice ar fi. Ne-am cunoscut acolo, m-a spart modul în care a cântat-o și am mai ținut legătura. A trebuit să semnăm niște contracte, ne-am mai văzut pe la diverse evenimente, că ne învârtim în aceleași cercuri. Acum îi scriu altă piesă, dar mi s-a părut cel mai deschis dintre toți oamenii cu care aș putea să fac genul meu de vlog.

Subiectele nu sunt chiar la îndemâna oricui. Dorian Popa mi-a spus că nu are cum din cauza imaginii. Nu poate aborda anumite subiecte, are un public, copii', a declarat Lolrelai, în cadrul podcastului.

Lolrelai spulberă zvonurile conform cărora a format un cuplu cu Bendeac

Blondina a susținut că între ea și Mihai Bendeac nu a existat nicio interacțiune în afara emisiunii iUmor. Mai mult, aceasta s-ar simți „intimidată' de acesta.

„Dacă mie Mihai mi-ar plăcea cu adevărat, m-ar intimida din multe puncte de vedere, pentru că îl consider mult superior mie. Intimidată fiind, m-aș simți ca acum niște ani și nu vreau asta. Poate din lașitate, caut să-mi aleg parteneri un pic mai slabi. Nu am avut nicio relație cu Mihai, au fost niște glumițe. Poate a existat un minim de flirt, asta că mă susținea scena, de asta aveam tupeul ăla, dar nu', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton