Cine este Andreea Ramona, iubita lui Vicenzo Castellano. Are un fiu dintr-o relație anterioară

 Oana Pantazi
.

După ce au văzut-o petrecând alături de iubitul ei, Antonia și Alex Velea la ziua Mayei, nu puțini au fost cei care s-au întrebat cine este iubita lui Vicenzo Castellano. Întâmplător sau nu, italianul se iubește, de ceva timp, tot cu o româncă. Iată cine este Andreea Ramona, iubita lui Vicenzo Castellano.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubita lui Vicenzo Castellano. Recent, Antonia și Alex Velea au fost protagoniștii unei petreceri la care i-au avut alături pe Vicenzo Castellano, fostul soț al artistei, și actuala sa parteneră de viață, Andreea Ramona. De ziua Mayei, fiica Antoniei și a lui Vicenzo, care a împlinit 12 ani, cei patru s-au distrat de minune și chiar s-au fotografiat împreună. Iată cine este Andreea Ramona, iubita lui Vicenzo Castellano!

Antonia-12-1-698×1024-1-1Antonia-12-1-698×1024-1-1

Cine este iubita lui Vicenzo Castellano, fostul soț al Antoniei

Antonia și vicenzo Castellano au trăit o poveste de dragoste frumoasă care s-a încheiat însă în cel mai complicat mod cu putință. A urmat un divorț întins pe o perioadă de ani de zile și o luptă pentru custodie dificilă. Între timp însă, atât artista, care formează un cuplu cu Alex Velea, cât și fostul ei soț și-au refăcut viețile. De ceva timp, Vicenzo se iubește cu Andreea Ramona. Deși el locuiește în Italia, iubita sa este tot o româncă, mai precis o bucureșteancă.

Citește și: Alex Velea, despre gelozia în relația cu Antonia: „Eu îi las telefonul fără nicio problemă”

Citește și: Dani Oțil, replică ironică la adresa lui Alex Velea, în direct, la Neatza:„Nu se vede de…’

Citește și; Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:'Îl iubesc așa de mult!'

Citește și: Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la căminul de bătrâni. Fiii lui i-au golit deja camera: „Le-a fost cam rușine'

Vicenzo Castellano și Andreea Ramona și-au făcut publică relația în urmă cu doi ani, chiar de ziua lui. Femeia alături de care și-a refăcut viața fostul soț al Antoniei este, la rândul ei, mamă, aceasta având un fiu dintr-o relație anterioară. Andreea are și propria afacere, iubita lui Vicenzo deținând în România o firmă bazată pe vânzarea de articole vestimentare, notează spynews.ro.

În ce relații au rămas Antonia și Vicenzo după divorț

Antonia și Vicenzo Castellano au fost căsătoriți din 2011 până în 2020, dar separarea lor a avut loc cu mult timp înainte, perioadă în care Antonia a format o familie cu Alex Velea și a adus pe lume doi băieți. Despre divorțul dintre artistă și soțul a curs multă cerneală, după separarea celor doi. Asta cu atât mai mult cu cât, deși continua să fie căsătorită, artista a format o altă familie cu Alex Velea, iar cei doi copii ai ei, inițial, au primit numele soțului ei, nu pe cel al tatălui… Și apoi a mai fost și lupta pentru custodie, depărtarea de fiica ei, care trăiește alături de Vicenzo în Italia.

Iată însă că, în cele din urmă artista a primit divorțul, iar acum relația ei cu Vicenzo este una cât se poate de bună. O fotografie postată recent de artistă în social media i-a luat prin surprindere pe fanii ei și i-a făcut să se întrebe cine este iubita lui Vicenzo Castellano. Asta deoarece Antonia și Alex Velea păreau să se înțeleagă perfect cu Vicenzo și cu iubita lui, la ziua de naștere a Mayei.

„Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu', spunea Antonia pentru Playtech.

Iată însă că cei doi nu doar că au îngropat securea războiului, ci că, de dragul fiicei lor, au reușit chiar să se distreze împreună, alături de actualii lor parteneri de viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton