Ce job și-a luat Meghan Markle, după despărțirea de Casa Regală. Are un salariu uimitor de mic

 Lupescu Anca
.

Meghan Markle a iscat un adevărat scandal odată cu despărțirea de Casa Regală. Cei doi au hotărât sădevină independenți din punct de vedere finnciar. Cu toate că situația lor nu e deloc una dificilă în privința părții financiare, Meghan a decis să se angajeze.

5ab957104c667b32008b45745ab957104c667b32008b4574
Citește și: Prinţul Harry şi Meghan Markle, încă o lovitură! Canadienii nu vor să plătească pentru şederea cuplului în ţara lor

Ducesa de Sussex va apărea într-un nou serial care va putea fi vizionat pe Netflix. Serialul tratează persoane care se află la a doua căsnicie.Este vorba despre zece cupluri ale căror nunți au fost un dezastru, ele urmând să aibă parte de o a doua nuntă, exact așa cum au visat-o.

Citește și: E oficial! După Megxit, Harry și Meghan Markle sunt mai urmăriți în social media ca William și Kate!


Serialul se numește „I do, redo' (Spun da, din nou). Ducesa de Sussex va apărea în câteva episoade. Salariul pe care îl va încasa Meghan Markle va fi 580 de dolari.

Citește și: Cele mai amuzante glume și meme-uri despre Meghan Markle și Prințul Harry după Megxit


Deși este o sumă mică, soția Prințului Harry își dorește să își continue cariera, motiv pentru care banii nu sunt atât de importanți.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle va depune mărturie la tribunal împotriva fiicei sale! „Va fi un spectacol uimitor”


De altfel, serialul spune și povestea pe care a trăit-o ducesa de Sussex. Ea a mai fost căsătorită o dată în 2011. Nunta a avut loc într-un cadru intim, pe o plajă din Jamaica. După eșecul în căsnicie, care s-a sfârșit în 2013, Meghan a decis să își unească destinele cu Prințul Harry, având o nuntă ca în povești.

Citește și: Detalii neștiute despre viața lui Meghan Markle, de când nu o știa nimeni: 'M-am săturat să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare'
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton