Melania îl înșală pe Donald Trump. Cine este amantul Primei Doamne a Americii: ”Ea stătea cu iubitul”

 Stamen Diana
.

Melania Trump are un amant, iar Donald Trump știe că este înșelat de soție. Toată povestea a fost făcută publică în presa internațională. Căsnicia lor nu ar fi atât de reală precum vor să ne facă să credem.

După ce Donald Trump a câștigat alegerile în 2016, Melania nu s-a mutat imediat alături de la Casa Albă. La vremea respectivă, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a spus că va rămâne în New York până fiul lor, Barron, va termina anul școlar, potrivit ibtimes.com.

Scriitoarea Monica Byrne susține că situația nu a fost chiar așa. Aceasta a scris pe Twitter că Melania Trump ar avea relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower.

Un fost angajat al emisiunii 'The Apprentice', Noel Casler, a declarat că el știa că Melania Trump are un amant și știe mai multe detalii despre asta. Numele iubitului Primei Doamne a Americii este Hank Siemers, iar Donald Trump știe că este înșelat.

'Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue', a scris Noel Casler pe Twitter.

Citește și: Melania Trump, o primă-doamnă „foarte nefericită”. Cât de aproape e divorţul de preşedintele Americii

Melania și Donald Trump ar fi semnat actele de divorț

În publicația Political Flare s-a scris că Melania și Donald Trump ar fi semnat actele de divorț și erau la un pas să finalizeze procesul atunci când acesta a fost ales președinte.

Se pare că Melania Trump este obligată să mai fie soția lui Donald Trump până când acesta își va termina mandatul. Președintele Statelor Unite ale Americii știe despre relația soției sale cu Hank Siemers și nu este deloc deranjat de această situație.

Citește și: Melania Trump, super sexy în jeanși skinny și bocanci army!La 49 de ani, Prima Doamnă a Americii arată ca un top-model

FOTO: Hepta

Melania TrumpMelania Trump
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton