Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței: „Eu le vreau pe toate”

 Ifrim Georgiana
.

Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară și se bucură de un real succes în televiziune. De-a lungul timpului, jurata de la Bravo, ai stil! a recunoscut că a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la înfățișarea dorită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

 Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din țara noastră. La 47 de ani, vedeta se bucură de o carieră de succes și este mândră de felul în care arată. După o operație de micșorare a stomacului, aceasta a slăbit enorm, iar acum se menține la 47 de kilograme, cu ajutorul unei diete echilibrate. Când vine vorba despre intervențiile estetice, Raluca Bădulescu nu a ezitat să recunoască că a apelat la ajutorul medicilor. Acum, aceasta a spus ce proceduri estetice a făcut pentru îmbunătățirea aspectului tenului.

ralu-1ralu-1

Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței. „Vreau să îmi placă ce văd în oglindă', spunea jurata de la Bravo, ai stil! în urmă cu puțin timp. Iată ce proceduri a făcut vedeta pentru a avea o piele întinsă și luminoasă!

Citește și: La 47 de ani, Raluca Bădulescu se vede din nou mireasă:”Niciodată să nu spui niciodată”

Citește și: Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit.Este un medic mai tânăr decât ea

Citește și: Cine este Paula Chirilă.A divorțat și are o fiică adolescentă

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție:„Nu am încetat niciodată să o iubesc'

Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței

Vedeta a susținut că, până în prezent, a apelat doar la intervenții non-invazive. În viitor, însă, Raluca Bădulescu își dorește să apeleze și la alte proceduri estetice.

„Groaznic mi-e frică de bătrânețe. Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc și știe domnul doctor ce-mi trebuie. Fac botox la ochi, puține injectări cu cristale de calciu, acid hialuronic, buzele, cam atât. Eu n-am intervenții estetice majore. Le păstrăm pentru când voi avea 60 de ani.

Mi le doresc, dar domnul doctor a zis să așteptăm. Eu le vreau pe toate. Am avut noroc de la Dumnezeu, părinții mei au gene foarte bune, arată extraordinar de tineri. Și fizic și psihic sunt superbi', a spus Rșuca Bădulescu în cadrul podcastul „Te ascult', găzduit de Ilinca Vandici.

„Sunt fix așa cum îmi doresc'

Rluca Bădulescu se declară mulțumită de felul în care arată în prezent. De-a lungul anilor, aceasta s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă, după operația de micșorare a stomacului, vedeta a slăbit 70 de kilograme.

„Acum doi ani făcusem 80 de kg. Kilogramele în plus se vor mai aduna odată cu vârsta. Mă bucur mult, mult, mult. Am ajuns acum să am 48 de kg la 48 de ani, pentru mine este un vis împlinit. Sunt fix așa cum îmi doresc, vă rog nu-mi mai luați bucuria', a adăugat aceasta.

Cum își menține jurata de la Bravo, ai stil! silueta

Raluca Bădulescu a mărturisit că nu a renunțat la micile plăceri alimentare, însă le consumă moderat. Aceasta a recunoscut că întotdeauna mânâncă un desert, însă face în așa fel încât să nu depășească un număr fix de calorii zilnic.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu’, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton