De ce se întoarce Radu Vâlcan în România, după ce a plecat cu toată familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce va întâmpla cu băieții lui mai mari

 Laciu Andreea
.

De ce se întoarce Radu Vâlcan în România, după ce a plecat cu toată familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Se pare că Radu Vâlcan se va întoarce în țară cu cei doi fii mai mari, iar Adela Popescu va rămâne în Republica Dominicană doar cu mezinul lor, Adrian. Prezentatoarea TV ar fi făcut însă o înțelegere cu producătorii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pentru ca lucrurile să decurgă mai ușor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce se întoarce Radu Vâlcan în România, după ce a plecat cu toată familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Adela Popescu și plănuise o vacanță prelungită cu toată familia, dar planurile i-au fost date peste cap, după ce șefii au ales-o să prezinte emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, împreună cu Cabral. Cu toate că este o situație deosebită, soția lui Radu Vâlcan ar fi avut grijă să discute fiecare aspect înainte să bată palma pentru acest proiect, conform Ego.ro. În acest fel, Adela Popescu s-a asigurat că totul va fi în regulă atât pentru ea, cât și pentru cei trei copii.

adela-popescu-1-2adela-popescu-1-2

De ce se întoarce Radu Vâlcan în România, după ce a plecat cu toată familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Dacă în cazul lui Cabral, Namiko ar fi fost retrasă o perioadă de la grădiniță, în cazul Adelei Popescu, povestea ar sta altfel. Filmările pentru reality show-ul de la Pro TV se încheie în luna octombrie. Așa că, Radu Vâlcan ar fi nevoit să se întoarcă în țară împreună cu Alexandru și Andrei. Fiul cel mare a împlinit șase ani și va merge la școală din această toamnă. Acesta este și motivul pentru care Adela și Radu ar fi luat această decizie.

Atunci când soțul ei va reveni în România, prezentatoarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va beneficia de ajutor din partea bonei filipineze, dar și din partea Andreei Ibacka. Tiago și Adrian au cam același program. Așadar, Adela și soția lui Cabral vor petrece destul de mult timp împreună, conform Ego.ro.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și: Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu: „Scandalul care a pus pe jar”

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu-i dorești asta nici unui dușman”

Citește și: Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită: „Ea nu știe că…”

Adela Popescu îl alăptează pe Adrian pe platoul de filmare

Deși are parte de sprijinul bonei filipineze, soția lui Radu Vâlcan nu stă niciodată prea mult timp departe de micuțul Adrian. Cu atât mai mult, ținând cont de faptul că încă îl alăptează pe Adrian. Atunci când prinde câte o pauză de la filmări, face asta chiar pe platoul de filmare. Când nu reușește, pregătește un biberon pentru micuț, înainte să înceapă munca, mai scrie sursa citată.

Înainte să accepte să semneze contractul pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Adela Popescu ar fi purtat niște discuții detaliate cu producătorii emisiunii. Ar fi cerut ca resortul în care este cazată în Republica Dominicană să fie aproape de platou. De asemenea, șefii ar fi asigurat-o că emisiunea nu se filmează live, așa că poate fi întreruptă activitatea câteva minute la nevoie.

În ce condiții este cazată

Cabral a dezvăluit, într-un mod amuzant, cât de luxos este locul în care a fost cazată colega lui de la Pro TV. Nu s-a putut abține și a „înțepat-o” cu umor pe Adela Popescu, recunoscând că restul echipei nu stă la fel de bine în această privință.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale. Bine, Adela stă mai pe luxuleţ, dar ce să-i faci…’, a declarat Cabral potrivit click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton