Ce s-a întâmplat cu casa de vacanță a Stelei Popescu, la 5 ani de la moartea ei. Fiica adoptivă a actriței: „E pusă la...”

 Miniosu Alexandra
.

Ce s-a întâmplat cu casa de vacanță a Stelei Popescu? La cinci ani de la moartea regretatei artiste, vila situată în stațiunea 2 Mai a fost complet renovată. Dezvăluirea a fost făcută de către Doina Maximilian, fiica adoptivă a marii actrițe. Tot ea a spus cine se bucură de proprietatea din județul Constanța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 5 ani de la moartea Stelei Popescu, s-a aflat ce s-a întâmplat cu casa ei de vacanță, din stațiunea 2 Mai. Potrivit spuselor Doinei Maximilian, fiica adoptivă a marii artiste, locuința situată pe litoralul românesc a fost renovată. Așadar, vila este păstrată în condiții bune. Totodată, aceasta a dezvăluit ce va face cu ea.

stela-popescu-1stela-popescu-1

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe din România. De-a lungul vieții sale, marea artistă a strâns o avere impresionantă. După ce s-a stins din viață, o mare parte din bunurile strânse de ea au ajuns la fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. Printre bunurile lăsate de Stela Popescu se numără și vila ei de vacanță, din stațiunea 2 Mai.

Citește și: Dan Negru a dezvăluit că Stela Popescu a trăit drama unui copil refugiat:”Când rușii au invadat Basarabia…”

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:”Mi-a zis…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Marcela Fota să treacă peste șocul cauzat de mortea soțului ei:”Îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Bebelușa Cristina Ștefan, înainte de a deveni mamă a doua oară:”Mă internam mereu, nu rămâneam însărcinată”

Ce s-a întâmplat cu casa de vacanță a Stelei Popescu, la 5 ani de la moartea ei

Stela Popescu s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2017. După moartea ei fulgerătoare, mare parte din bunurile ei i-au revenit fiicei sale adoptive, pe numele ei Doina Maximilian. Actrița a lăsat moștenire un bloc cu trei etaje, cu o valoarea estimată la 500.000 de euro, dar și o vilă, ambele aflate în București. De asemenea, ea a lăsat moștenire și casa ei de vacanță din 2 Mai.

Casa de vacanță a Stelei Popescu din 2 Mai e situată aproape de cea a lui Alexandru Arșinel. Vila, ce era vopsită în albastrul mării, a fost cumpărată în 1989, în schimbul sumei de 2000 de dolari, conform wowbiz.ro. În prezent, valoarea ei ar fi de aproximativ 200.000 de euro. Potrivit unor informații ce au vehiculat în presă acum un an, după moartea actriței, clădirea nu ar mai fi fost foarte bine îngrijită. Vecinii s-ar mai fi ocupat de ea, tunzând din când în când iarba.

Între timp, se pare că situația s-a schimbat. Casa de vacanță a Stelei Popescu a fost renovată. Dacă, în trecut, era vopsită aproape toată în albastru, acum, locuința de pe litoral e aproape în totalitate albă. Vedeți imaginile AICI. Doina Maximilian a vândut o parte din bunurile lăsate de actriță, dar nu unele atât de importante. Însă, în ceea ce privește casa din 2 Mai, aceasta susține că nu vrea să o vândă.

Fiica adoptivă a actriței: „E complet renovată, e pusă la punct'

Doina Maximilian a declarat că a renovat casa din 2 Mai alături de copii, fată și ginere, și că vor să se bucure împreună de locuința care păstrează vie amintirea Stelei Popescu. Aceasta a mai punctat că vila e pusă la punct.

„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem. Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema', a declarat Doina Maximilian pentru fanatik.ro.

„Ce e de făcut în memoria doamnei Stela, asta o fac'

Doina Maximilian e nepoata lui Puiu Maximilian, soțul Stelei Popescu, care a decedat în 1998. Marea artistă a luat-o în grija ei încă din adolescență, de când avea 16 ani, deși nu era fiica ei biologică. De asemenea, regretata actriță se lăuda mereu că toata viața a avut un copil.

La fel ca Stela Popescu, și Doina Maximilian iubește lumea artistică. Ea activează ca profesoară la Academia de Regie și Film din București. Cele două au fost foarte apropiate, iar regretata actriță a apreciat-o mereu pentru discreția ei.

Doina Maximilian a ținut să precizeze faptul că nu vrea să fie implicată în discuții care nu-i fac cinste. Aceasta a mărturisit că face orice trebuie în memoria Stelei Popescu.

„Eu, în general, la toți cu care comunic, le spun spun că, de felul meu, nu doresc să dau informații private.

Ce e de făcut în memoria doamnei Stela, asta o fac. Pentru asta m-a și apreciat Stela, că n-am acționat ca atare', a mai spus ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Fanatik

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton