Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit: „Să bem 8 pahare de apă pe zi, să..."

 Borcilă Andreea
.

Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit. Actrița are, la vârsta de 44 de ani, o siluetă de invidiat. Se menține în aceeași formă de zile mari de câțiva ani, iar vedeta le-a împărtășit deja fanelor secretul. Iată la ce trucuri apelează Ioana Ginghină pentru a face mai puțin vizibilă una dintre cele mai comune probleme în rândul femeilor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină are o apariție de senzație oriunde în spațiul public sau în mediul online. Vedeta nu se sfiește să se afișeze în ținute care-i pun silueta în evidență, chiar și acum, la cei 44 de ani ai săi. Vedeta are o fată, pe Ruxandra, iar cele două par a fi surori, nicidecum mamă și fiică. 

ioana-ginghina-1-1ioana-ginghina-1-1

Vedeta are câteva trucuri la care apelează pentru a fi mereu în cea mai bună formă. A adoptat de mult la un stil de viață echilibrat, însă când vine vorba de celulită, șatena recunoaște că nu este foarte ușor să scapi de ea, iar cea mai la îndemână soluție este să o estompezi. 

Citește și: Ce probleme a avut Ioana Ginghină cu fiica ei adolescentă:”Fără scandaluri, fără pedepse…”

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani.Imaginea adevărului

Citește și: Cristina Bălan şi-a retras gemenii cu sindromul Down de la şcoală:”Era mediu toxic pentru ei”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei.Artista, însărcinată în opt luni, și soțul ei au fost nași de cununie

Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit

Ioana Ginghină se află într-o formă de zile mari. Vedeta reușește, de ceva timp, să se mențină la aceeași greutate. Acum mulți ani, vedeta a slăbit, după ce se îngrășase din cauza unor probleme hormonale. Actrița recunoaște că nu e ușor să scapi de celulita care s-a format de-a lungul timpului, însă are câteva trucuri prin care o ameliorează, iar aspectul de coajă de portocală nu mai este atât de vizibilă. 

„În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși există câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă.

Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții, să facem mișcare, să avem o dietă bogată în fructe și legume crude, să bem 8 pahare de apă pe zi și să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui', a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Facebook

„De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele, a scris ea, la un moment dat, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton