Ce s-a întâmplat cu Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a mutat la Prima TV: „Am primit multe mesaje din partea...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a mutat la Prima TV? Asta s-au întrebat miile de fani ai vedetei când au aflat despre schimbarea ei din plan profesional. Ei bine, pentru a le satisface curiorizitatea, frumoasa știristă ne-a dezvăluit adevărul în paginile revistei VIVA! Totodată, soția medicului Constantin Stan ne-a explicat și ce înseamnă această meserie pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ca să revenim la activitatea ta profesională, opt luni mai târziu, după ce ți-ai dat demisia de la Antena 1, prezentai Focusul, la Prima. Cum a fost pentru tine schimbarea asta, pentru că, oricâtă experiență ai avea, din anumite puncte de vedere ai luat-o de la capăt?

Nu, deloc! Cum să o iau de la capăt? Mi-am continuat profesia într-o altă televiziune. Și nici măcar în cele 9 luni în care am stat departe de TV, până a face parte din echipa Prima TV, nu am simțit că nu-mi fac meseria. Ca jurnalist, ești comunicator sub toate formele, așa încât nu am simțit deloc vreo pauză. Prezentarea știrilor este o felie subțire, foarte dragă mie, însă nu neapărat necesară. E adevărat, am primit multe mesaje din partea telespectatorilor care erau obișnuiți cu prezența mea seară de seară de mulți ani. Acest tip de conexiune este un sentiment plăcut și o formă de răsplată. Le mulțumesc!

andreea-berecleanu-14-1andreea-berecleanu-14-1

Citește și: Cum se menține Andreea Berecleanu în formă, la 47 de ani. Ce spune despre operațiile estetice:„Nu trebuie să judecăm pe nimeni' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a postat Monica Tatoiu pe Facebook după ce a anunțat că a murit mama ei.Detaliul care a atras atenția tuturor: „Nu fac pomeni”

Citește și: Fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie:”Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital”

Ce s-a întâmplat cu Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a mutat la Prima TV

Noul tău job a coincis cu începerea pandemiei. Cum s-au schimbat prioritățile tale, atât în plan profesional, cât și personal, de atunci?

Eu nu-mi aduc aminte în acest fel. E drept, izolarea de două luni acasă ne-a blocat puțin existența, dar, odată ieșiți din lockdown și chiar în restul perioadei de pandemie, eu am muncit la fel. Chiar din punctul de vedere al audienței a fost mai bine. Oamenii au stat mai mult acasă și aveau posibilitatea, dacă-și doreau, să urmărească jurnalele FOCUS. Nu mai erau pe drum, în trafic sau la cumpărături.

Ce pasiuni ascunse are prezentatoarea de știri

Cum arată o zi liberă din viața ta? Ce alte pasiuni ai în afară de televiziune?

Am șansa de a-mi lua liber când vreau! Pentru mine, și dacă îmi doresc jumătate de oră să merg pe străzi sau să beau o cafea, se cheamă timp câștigat. Inclusiv viața la biroul meu de comunicare este așa. Mi-am învățat echipa să facă pauze, să avem timp să glumim, să mâncăm împreună la prânz, să facem ședințele într-un ritm firesc, fără tensiuni. Sunt fericită că am asemenea oameni alături, sunt norocoasă. Apoi, îmi fac mereu timp de un prânz cu mama, aproape săptămânal.

Pe Petru îl prindem mai greu acum, având mult de studiat, timpul puțin rămas și-l dorește alături de prietenii lui. E de înțeles. Pasiunile mele sunt legate de artă, sub orice formă, și sunt conectată la viața culturală. Inclusiv când merg în străinătate, primul lucru pe care-l fac este să mă uit pe aplicația de pe telefon și să văd ce expoziții sau concerte sunt în orașul respectiv.

Un top 3 pe bucket list-ul tău ai? Ce lipsește din viața ta în momentul de față?

Dacă am stat mai mult de un minut ca să mă gândesc ce să răspund la această întrebare, înseamnă că e un singur răspuns, de fapt! Nu simt că-mi lipsește ceva, sunt fericită cu tot ce am.

Sursă foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton