Ce dietă ține Dana Săvuică și cum a slăbit 5 kilograme pe săptămână: "Trebuie să rămânem în niște limite"

 Laciu Andreea
.

Ce dietă ține Dana Săvuică. Vedeta parcă întinerește odată cu trecerea timpului. Prima româncă de pe coperta Playboy, celebra revistă pentru adulți, are multă grijă de sănătatea și, implicit, de silueta ei. Deși are 52 de ani, nu își arată vârsta din buletin. A decis că anii nu o pot ierta dacă ea nu depune un efort. Și-a schimbat stilul de viață, iar acum se bazează atât pe o alimentație sănătoasă, cât și pe sport.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când vine vorba despre slăbit, sunt o mulțime de diete urmate după ureche, din păcate. Cea mai recomandată metodă este să apelezi la un specialist din domeniul nutriției, exact ceea ce a făcut și Dana Săvuică. A respectat cu strictețe recomandările primite și rezultatele au fost cât se poate de vizibile și unele pe măsura efortului.

ce-dieta-tine-dana-savuica-1ce-dieta-tine-dana-savuica-1

Ce dietă ține Dana Săvuică și cum a slăbit 5 kg pe săptămână

Înainte să plece în concediu în Maldive, fostul fotomodel a decis să se pună pe slăbit. A urmat un regim destul de strict, mai degrabă o dietă fulger. I-a fost recomandată de către un specialist și include șase mese în fiecare zi, informează Cancan.ro. Cu toate că par multe mese, vedeta a reușit să dea jos cinci kilograme pe săptămână.

Cu toate că este o dietă cu produse gustoase și variate, atenția sporită acordată caloriilor te ajută să slăbești sănătos, fără să faci foamea, în timp ce îți iei necesarul de vitamine pentru organism. Dana Săvuică adoră nucile, ouăle, salata și cerealele. Când vine vorba despre carne, are niște limite impuse de nutriționist.

Ce dietă ține Dana Săvuică. Este un regim ușor de urmat, iar combinat cu sport sau măcar mișcare în aer liber, face minuni pentru siluetă, într-un timp scurt.

Citește și: Ce spune Dana Săvuică despre tentațiile din perioada în care lucra ca fotomodel: „Dacă tu ca femeie voiai altceva…”

Citește și: De ce boală suferă Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp: „Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de…'

Citește și: Cum arată Dana Săvuică nemachiată, la 52 de ani.A fost fotografiată de paparazzi, la terasă

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum: „Mă simt mai tânără”

Ce meniu are zilnic

Ce dietă ține Dana Săvuică. După ce a suferit o operație la coloană, fostul fotomodel nu a mai avut voie să meargă la sală, dar a înlocuit-o cu înotul și cu plimbările n aer liber. Vedeta a dezvăluit și ce meniu a primit din partea nutriționistului.

„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată.

De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite', a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV.

Ce dietă ține Dana Săvuică. „Vedeți (n.r. – își arată abdomenul), uite, Dana vezi? O măsură! Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL, pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile’, a mai spus Dana Săvuică la Ego Life.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton