„Degeaba am sănătate, dacă nu am familie”. Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

 Ifrim Georgiana
.

Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului. Pe 16 octombrie, fondatorul trupei Șatra BENZ s-a stins din viață. Acesta a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică în vârstă de 7 ani. Recent, pe rețelele de socializare, Mădălina Crețan a postat o fotografie cu Iris, însoțită de gândurile pe care cea mică i le-a transmis în legătură cu pierderea tatălui ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De la decesul cunoscutului rapper, soția acestuia, Mădălina Crețan, a postat mai multe mesaje emoționante pe contul ei de Instagram. Concurenta de la „Chefi la cuțite' a mărturisit că durerea este greu de suportat și că nu se vede alături de un alt bărbat, pe care să-l iubească așa de mult cum l-a iubit pe Nosfe. În urmă cu o zi, soția îndurerată a postat o fotografie cu Iris, însoțită de gândurile pe care cea mică i le-a transmis. Ulterior, Mădălina a făcut public un mesaj referitor la modul în care ea și regretatul artist și-au plănuit să-și crească fetița, susținând că va avea grijă să-i transmită acesteia valorile lăsate în urmă de tatăl ei.

ir-1ir-1

Citește și: Mesaj cutremurător postat de soția lui Nosfe, pe pagina lui de Instagram:”Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta!”

Citește și: Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:”Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Citește și: Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club. Artista era de față:'Efectiv fierbeam'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț:”Scuze că nu te caut când…”

Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

Se pare că fiica lui Nosfe este puternic afectată de pierderea tatălui ei. La numai 7 ani, aceasta i-a transmis mamei sale câteva gânduri dureroase, mărturisindu-i că simte că și-a pierdut familia, lucru care nu poate fi compensat prin altceva.

„Eu îmi doresc în viața asta să am sănatate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie. Gânduri de la Iris', a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

Într-un interviu mai vechi, Nosfe susținea că fiica sa îi calcă pe urme și este pasionată de muzică. La acea vreme, artistul susținea că nu a încercat să-i insufle micuței dragostea pentru artă, ci acest lucru a venit de la sine.

„Mami o să aibă grijă să nu îți fie frică să iubești'

Ulterior, Mădălina Crețan a mai postat o fotografie cu regretatul ei soț și cu Iris. Aceasta a enumerat câteva valori pe care dorește să i le insufle celei mici, având grijă ca aceasta să fie puternică, bună și să nu-i fie frică să iubească.

„Când era Iris mai micuță ne întrebam mereu oare cum o vom ajuta noi să iasă un omuleț puternic din viața asta de poveste, plină de dragoste si de zâmbete pe care am creat-o în jurul ei?'. Well, daddy took care of this too! Iar mami o să aibă grijă să nu îți fie frică să iubești și să fii bună și blândă cu oamenii care îți arată aceleași sentimente!', a mai scris soția lui Nosfe.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton