Ce a fost în sacoşa-cadou la Oscarurile 2015?

 Florentina Liutic
.

Conţinutul aşa-numitelor gift-bag' (plasele cu cadouri), cu care au plecat toţi nominalizaţii la Oscar după ceremonia de duminică noapte a fost în valoare de 125.000 de dolari şi a fost dezvăluit de publicaţia Variety'.

 

oscar gift1

Sursa citată menţionează că aceste daruri nu se fac sub egida Academiei Americane de Film. Cine are nevoie de o statuetă de aur când primeşti oricum piesa de rezistenţă din pachetul-cadou, se întreabă autoarea Marianne Zumberge, făcând aluzie la contavaloarea unui certificat (20.000$) cu care poţi zbura să o întâlneşti pe Olessia Kantor, fondatoarea firmei Enigma Life, care îţi va face horoscopul anului, îţi va analiza visele şi te va învăţa tehnici de control mental.

 

Cadourile sunt din cale afară de ispititoare, de la o şedere de trei nopţi într-un complex de lux din Toscana (1.500$) până la o excursie cu trenul prin munţii canadieni (14.500$) sau un voucher (20.000$) cu care poţi închiria un Audi A4 tot anul.

 

Nominalizaţii primesc şi bijuterii (un colier de argint cu latidudinea şi longitudinea Teatrului Dolby gravate pe el, valorând 150$) sau pachete de frumuseţe (Wellness 360, în valoare de 1.200$, săruri mediteraneene de 1.500 $).

 

Creatorii sacoşei', Distinctive Assets, au însă şi nişte propuneri care au arcuit sprâncenele cititorilor publicaţiei americane, cum ar fi vibratorul Afterglow (250$) ori procedura de reîntinerire vaginală, cunoscută sub numele de O-Shot, asigurată la clinica medicului Charles Runels, în valoare de 2.700$.

 

După ce lista a fost dată publicităţii, numeroşi comentatori au precizat că, de fapt, nu toate starurile îşi iau acasă cadourile, multe vedete donând ce au primit la licitaţii în scopuri caritabile.

 

Horia Ghibuţiu, Foto: Hepta,http://www.distinctiveassets.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton