Ce face și cum arată Miki de la K-pital, la 10 ani după ce a dispărut din showbiz: "Am rămas cu un gust amar"

 Dumba Gabriela
.

Miki de la K-pital a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Miki spune că nu se mai regăsea în ceea ce se promovează la TV, bârfă și scandaluri, și a decis să ia o pauză, timp în care și-a văzut de pasiunile ei în continuare, fără a mai împărtăși pe sticlă tot ceea ce trăiește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul Star Matinal de la Antena Stars, Miki de la K-pital a povestit că decizia de a ieși din viața publică a pornit de la o întâmplare care a marcat-o și care a făcut-o să-și dea seama că nu se mai regăsea în tot ceea ce ținea de showbiz.

10429264_1071252736225485_4080723005507015403_n10429264_1071252736225485_4080723005507015403_n

Deși au trecut aproape două decenii de când cânta cu trupa, Miki de la K-pital este aproape neschimbată. Singura diferență este că a renunțat la culoarea părului pe care o știau fanii ei, trecând la o nuanță de blond mult mai prietenoasă.

”Un pic nu m-am mai regăsit, am luat pauză de la tv, dar nu știu să spun de ce. Probabil mi s-a întâmplat ceva, dar am trecut peste. Nici la evenimente nu am mai fost, nu mai puteam să merg. Oamenii mă știu, știu că am trupă și mă cheamă la evenimente și, cumva, m-am pierdut în treaba asta, am uitat de tv.

Probabil mi s-a întâmplat mie ceva la vreo emisiune și am rămas cu un gust amr. În acea perioadă îmi aduc aminte că era multă bârfă și mi-am dat seama că nu mă regăsesc și am vrut să o las mai moale, dar cred că am lăsat-o prea mult”, a spus Miki de la K-pital la Antena Stars.

Citește și: Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui au luat o decizie importantă

Citește și: Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice!„Mi-am împlinit visul’

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor:„Am băut apă din balta crabilor’

Ce face Miki de la K-pital acum

Din cauza pandemiei care a pus lacătul pe sălile de concerte și evenimente private, Miki de la K-pital și-a descoperit o nouă pasiune: pictura. Spune că în ultimul an a pictat mai multe tablouri și chiar a început să facă bani frumoși din asta.

”Sunt bine, binișor, pentru că este un pic de pandemie și, cumva, toată lumea, toți artiștii s-au oprit. Eu eram obișnuită să nu am timp, eram mereu pe fugă. Anul trecut, am stat trei luni în casă, am curte și nu am ieșit deloc. Am făcut curățenie în toată casa. În pandemie m-am apucat să fac tablouri, să pictez.

Am început să le pun și pe Facebook, inițial le-am dat oamenilor gratis, dar ei m-au întrebat dacă nu am și de vânzare. Și în perioada aceea am avut foarte mult timp și am început să fac ca lumea”, a spus Miki de la K-pital la Antena Stars.

Iubește de 18 ani același bărbat

Și pe plan personal lucrurile merg bine pentru Miki de la K-pital. De aproape 18 ani, artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Răzvan Constantinescu, iubitul ei, cu care, se spune, s-ar fi logodit cu doi ani în urmă.

Toată lumea are impresia că suntem căsătoriți. Nu suntem. Suntem împreună, ne e bine și atât. Nu aș vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în căsătorie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animăluțe‘, Mihaela Marinache, în urmă cu ceva vreme în urmă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton