Andreea Antonescu, probleme grave la rinichi: "Am urmat un tratament cu citostatice"

 Dumba Gabriela
.

Puțină lume știe că Andreea Antonescu are probleme grave la rinichi, iar la un moment dat chiar a urmat un tratament cu citostatice. Din această cauză i-a fost cu atât mai greu la Survivor, mai ales că mâncarea era preparată cu sare, iar acest ingredient îi face foarte mare rău Andreei Antonescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Când a decis să accepte provocarea Survivor, Andreea Antonescu și-a asumat că problemele sale la rinichi s-ar putea agrava în jungla dominicană. Însă a vrut să-și demonstreze că este o luptătoare și poate face față și acestei provocări psihicice și fizice extrem de solicitante.

120910914_3414224298672895_5167487660943977549_o-1120910914_3414224298672895_5167487660943977549_o-1

Andreea a povestit cu ce problemă a fost diagnosticată în copilărie și a mărturisit că a urmat un tratament cu citostatice pentru a se pune pe picioare.

Întrebată de fanatik.ro cât de greu i-a fost să fie în concurs cu problemele sale de sănătate cunoscute, Andreea Antonescu a precizat: „A fost dificil, am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în Survivor România nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani'.

„Mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns'

„M-am umflat la față, mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns de acest lucru. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo preparăm cocoș cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar nu m-am plâns niciodată și am dat tot ceea ce puteam în această competiție', a adăugat Andreea.

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor:’Călin mi-a spus să am grijă’/ EXCLUSIV

Citeste si: Culiță Sterp, nervos pe Andreea Antonescu, la Survivor: „Elena i-a spus că unul dintre noi a făcut-o vacă'

Dezvăluirile mamei Andreei Antonescu legate de boala artistei

Când Andreea era încă la Survivor, mama ei a intrat în direct prin videocall în emisiunea Teo Show și a dezvăluit că artista a avut grave probleme de sănătate în copilărie. 

„Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii. 

Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar. Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare’, a povestit mama Faimoasei Andreea Antonescu.

Deși nu a fost niciodată o fire sportivă și, așa cum a povestit mama ei, a avut probleme mari în copilărie care au împiedicat-o să se joace normal, cu ceilalți copii, Andreea Antonescu s-a descurcat onorabil la Survivor.

„Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs. Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta.

Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva’, a mai spus mama Andreei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton