Ce dietă ține Victor Slav. Trucul prin care se menține în formă, la 42 de ani: „Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat ce dietă ține Victor Slav. Recent, fostul prezentator de la meteo ne-a dezvăluit în revista VIVA! trucul prin care se menține în formă, la 42 de ani. Spre surprinderea multora, se declară un gurmand și susține că-i place să mănânce. Ba chiar și gătește, fiind un mare fan al bucătăriei italienești, însă doar atunci când are o „dispoziție mai relaxată'. Iată cum arată meniul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Că tot am vorbit despre restaurant, aș vrea să ne spui în ce constă regimul tău de viață, din punct de vedere alimentar. Concret, ne poți spune ce mănânci într-o zi?

Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul. Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile. În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea.

victor-slav-1victor-slav-1

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală:„Am mari emoții'. Sofia, de mână cu ambii părinți

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă:”Așa e de la o vârstă…”

Citește și: Bianca Brad, despre clipa în care și-a ținut fetița moartă în brațe:”Reacția mea pe moment a fost că nu vreau, de groază că…”

Citește și: Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate:”Așa arată un om care…”

Ce dietă ține Victor Slav

Consideri că dragostea trece prin stomac?

Nu știu dacă dragostea trece prin stomac, dar cred că este important să faci ceva, cum se spune. Din dragoste se naște familia, trebuie să o susții, nu poți trăi doar cu iubire.

Chiar, tu gătești? Dacă da, care sunt specialitățile tale?

Gătesc lucruri ușoare, pentru că nu am timp, dar mă descurc la nevoie. Trebuie să am o dispoziție mai relaxată, să nu fiu într-o perioadă aglomerată. Sunt gurmand de felul meu și îmi place să mănânc și să încerc preparate noi. Îmi place foarte mult bucătăria italienească și ador steak-urile.

Victor Slav, despre debutul său în televiziune: „A fost unul fulgerător'

Nu că vreau să insinuez ceva, dar au trecut fix 20 de ani de la debutul tău în showbiz. Ce i-ai spune, acum, lui Victor cel de atunci?

Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor. Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat.

Ai o carieră îndelungată în showbiz, care consideri că a fost cel mai greu moment de până acum? Există reversul medaliei, în cazul tău?

Reversul medaliei vine la pachet, atunci când alegi să devii o persoană publică. Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat și să jonglezi cu ele. Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton