Ce dietă ține Ioana Ginghină, la 45 de ani. Cum arată meniul ei zilnic: „Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit ce dietă ține, la 45 de ani. Actrița nu este apreciată doar pentru talentul ei înnăscut, ci și pentru frumusețea ei. Artista a învățat să aibă grijă de silueta ei încă de la o vârstă fragedă, datorită tatălui ei. În timp, a învățat ce să mănânce și de la ce să se abțină pentru a arăta așa cum își dorește. Iată cum arată meniul ei zilnic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, ai apelat la tot felul de diete și nu știu exact care a fost cea care te-a ajutat cel mai mult, cert e că rezultatele sunt uimitoare. Care este secretul unei siluete de invidiat?

Așa este, eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică, și asta datorită tatălui meu. Secretul este simplu, dietă toată viața, un stil de viață clar și sănătos. Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală, am o piele și un ten sănătoase, o energie și un tonus de invidiat și, în primul rând, sunt sănătoasă. Aceste lucruri nu se pot obține fără ambiție, nu poți face performanță fără efort. Evit zahărul, am grijă la cantitățile de carbohidrați, nu mănânc între mese, fac constant sport… Sunt multe de spus despre dieta mea.

ioana-ginghina-2ioana-ginghina-2

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie:„Am atâtea probleme'

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit:„Să bem 8 pahare de apă pe zi, să…”

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist:”Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Citește și: Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp:”Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Ce dietă ține Ioana Ginghină, la 45 de ani

Ce mănânci într-o zi? Ce ai eliminat de tot din alimentație sau mizezi pe ponderație: câte puțin din toate?

Depinde de zi, am zile în care țin post, zile în care mănânc pește și zilele normale. Eu nu mănânc carne de 5 ani, în general. Da, mănânc de toate, dar nu dulciuri cu zahăr, sau dacă am mâncat azi paste sigur nu mai mănânc pâine în acea zi. E greu să scriu aici tot. Sunt niște principii pe care le-am învățat în timp și de care mă țin. Hai să luăm o zi de luni, să zicem! Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol, apoi o salată de fructe sau un smoothie. La prânz, o ciorbă de legume sau o supă-cremă, și seara, nu mai târziu de ora 19.00, un peşte la grătar cu legume.

„Asta cu a arăta distrusă pe Insta nu mă caracterizează'

În ce măsură crezi că este social mediao pârghie potrivită pentru a ne expune viața? Tu, de exemplu, ce te ferești să publici și de ce?

Pe mine mă ajută foarte mult social media să mă promovez și să-mi promovez proiectele. Am o comunitate foarte frumoasă, așa încât chiar îmi place să o țin aproape. Eu nu mă feresc în general să postez ceva anume. Da, poate că nu am postat niciodată problemele mele de sănătate, dar nici nu am ceva real, plus că asta cu a arăta distrusă pe Insta nu mă caracterizează. Nu mă înțelegeți greșit, nu îmi place să mă văd așa nici eu. Adică dacă am zile proaste sigur make up-ul meu este perfect. Ceea ce fac în postările mele este să țin cont, dacă nu sunt singură, de dorința celorlalți de a apărea în postările mele.

Ești extrem de iubită, dar sunt convinsă că se mai găsesc răutăcioși care să-ți mai atragă atenția asupra vreunui aspect. Care sunt comentariile care te deranjează cel mai tare?

Nu mă deranjează nimic personal, mă irită prostia și răutatea, așa că uneori mai răspund la comentarii pe care ar trebui să le ignor. Oricum, butonul block este minunat în astfel de situații.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton