Ce dietă ține Daniel Buzdugan, la sfatul Mihaelei Bilic. A slăbit 3 kilograme în două săptămâni: „Este simplu de ținut, pentru cei care mănâncă noaptea”

 Miniosu Alexandra
.

Ce dietă ține Daniel Buzdugan, la sfatul Mihaelei Bilic. Cine nu îl știe pe Daniel Buzdugan?! Prezentatorul matinalului de la Radio Zu este o persoană extrem de energică. În ciuda programului încărcat pe care îl are, reușește să mențină un echilibru perfect între viața profesională și cea personală. Nu îi place să vorbească prea mult despre el, dar a acceptat cu bucurie invitația noastră de a ne dezvălui ce planuri are pentru vară, ce îi place să facă în timpul liber și care este dieta pe care tocmai a descoperit-o și de care este extrem de încântat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată vara lui Daniel Buzdugan? Ce planuri ai?

Nu îmi fac planuri de vacanță de obicei! Ce da Dumnezeu aia se întâmplă, ce îmi iese în cale. Sunt foarte spontan și ce va apărea la orizont, mă duc acolo! Clar și Grecia!

3-73-7

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Daniel Buzdugan după ce a mers la Muntele Athos:„Eram bolnav pentru că mâncam prost'

Citește și: Cum a acceptat Daniel Buzdugan să colaboreze cu Andreea Marin:„Era una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România'

Citește și: Nicolae Botgros, clipe sfâșietoare la un an de la moartea soției:”Sufletul nu va uita”

Citește și: Soția lui Volodimir Zelenski a apărut, în plin război, pe coperta Vogue:„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu'

Ce dietă ține Daniel Buzdugan, la sfatul Mihaelei Bilic

Ești un nume de rezonanță în radio-ul din România. Câți ani te mai vezi făcând radio?

Atâta timp cât mai am bucurie în mine, viață, normalitate și echilibru în continuare vreau să împart. Pentru că de fapt eu împart bucuria. Este o meserie, dar mai mult decât atât este o misiune. La un moment dat eram la muntele Athos și un călugăr duhovnic la care m-am spovedit, m-a întrebat cu ce mă ocup. Și i-am spus că am o emisiune la radio. La care el mi-a spus că eu nu trebuie să fac emisiune, ci misiune. Prin cuvintele mele trebuie să aduc bucurie oamenilor care și așa sunt stresați, certați, nu mai știu încotro să o apuce și au nevoie de bucurie. Și una dintre misiunile pe care mi le-am propus eu este să aduc bucurie în viețile oamenilor.

Dacă nu era radio, ce era?

Era teatru.

Îți este dor de teatru?

Nu!

Ce înseamnă fericirea pentru Daniel Buzdugan

Ce te face fericit?

Mă face fericit să fiu eu! Eu așa cum sunt! Când sunt eu sunt fericit! Un pic de timp liber îmi trebuie și după aia stiu eu cum să fac că să fiu fericit.

Dar nefericit?

Sunt nefericit în momentele în care uit de Dumnezeu. Dincolo de toată nebunia asta din jur, există această legătură cu cel care ne-a creat. De multe ori sunt trist, pentru că sunt tot felul de situații prin care trecem și noi și oamenii din jurul nostru și uităm să ne rugăm, să ne închinăm. Nu este nevoie decât de câteva minute pentru a renunța la tot, pentru a da la o parte toate gândurile, pentru că de fapt asta este cel mai greu, lupta cu gândurile, care vin, vin, zeci de gânduri, sute de gânduri, să renunțăm la ele și să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că suntem, că suntem cu familia împreună și sănătoși.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Chiar vorbeam cu cineva la un moment dat, că sunt ca un gândac de bucătărie'. Mă adaptez foarte repede. Pot să stau și într-un șanț și admir un frumos apus de soare sau pot să îmi petrec o după amiază superbă, plimbandu-mă cu bicicleta în satele din jurul Bucurestiului sau pot stau în locurile cele mai exclusiviste din lume. Mă simt împăcat cu mine în orice condiții. Mă adaptez și la bine și la greu.

Te-a schimbat în vreun fel pandemia?

Nu, din contră, m-a întărit. În general greutățile scot la iveală caracterul omului. La fel ca și banul care te potențează în a fi mai bun sau în a fi mai rău. Dacă ai mai mulți bani poți face fie lucruri rele sau din contră, poți face lucruri bune pentru tine și pentru ceilalți, ajutandu-i. Așa este și cu pandemia și cu toate greutarile prin care trecem. Scot în evidență lucurile definitorii pentru caracterul nostru, pentru sufletul nostru.

Cum își petrece Daniel Buzdugan timpul liber, alături de familia lui

Ai o familie foarte reușită. Ce vă place să faceți în timpul liber?

Ai mei sunt foarte pasionați de cai, le place să meargă la echitație, mai puțin eu. Mie îmi place să călăresc' bicicleta! Eu mi-am încurajat copii în sensul acesta, pentru că atunci când ai grijă de un animal, te dezvolți armonios.

Vă place să gătiți împreună?

Fetele din familie, Monica și Maria, ele gătesc împreună, lor le place foarte mult!

Daniel Buzdugan a slăbit 3 kilograme în două săptămâni

Arați foarte bine în ultima vreme. Ai slăbit. Ce rețetă ai?

M-au convins specialiștii, doamnele doctor Mihaela Bilic și Dana Miricioiu. Eu de obicei sunt sceptic la lucurile care se promovează pe social media, dar vorbind cele două doamne doctor care mi-au adus argumente solide, plus niste ani buni de studii în spate, m-au convins și am fost surprins de rezultatele rapide pe care le-am obținut. Este vorba despre dieta Nupo, o dietă scandinavă, originară din Danemarca, foarte bună pentru cei care nu au timp, așa ca mine, care mănâncă noaptea și care au program foarte dificil, plecați de dimineața până seara. Este o dietă simplu de ținut, versatilă și sigură, slabă în calorii, dar cu toate vitaminele, mineralele și nutrienții esențiali pentru organism, iar atunci când ai la îndemână o astfel de soluție care îți și oferă rezultate rapide, îți da un pic de gândit și te responsabilizează. Te gândești că ar fi bine să mănânci mai sănătos, să faci un pic de mișcare. În două săptămâni am avut reușit să scap de 3 kilograme. Pentru mine a fost startul care mi-a dat încredere!

Cum reușești să ai grijă la alimentație, ținând cont de programul foarte încărcat pe care îl ai?

Nu, nu reușesc! Dar în ultima vreme când am văzut rezultatele obținute cu ajutorul dietei scandinave, încerc să am grijă. Pentru că chiar mă simt foarte bine și ar fi păcat să îmi bat joc de ceea ce am obținut.

Cum arată o zi din viața lui Daniel Buzudgan?

Trezit la 5:30, radio până la 10:00, după diverse întâlniri, program cu copii, școală, pregătiri, cumpărături și weekendurile sunt în general alocate evenimentelor care înseamnă un consum enorm de energie. Ăsta este și motivul pentru care după astfel de weekenduri singurul lucru pe care mi-l doresc atunci când ajung acasă este să stau, pur și simplu să stau, să nu fac nimic, să mă deconectez total, ascultând niște muzică clasică și citind.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton