Ce dietă ține Cristina Dorobanțu și ce spune despre viața ei amoroasă: „Viața mi-a dat lecții astfel încât să înțeleg cât de important este să fii iubit”

 Calin Maria Bianca
.

Ce dietă ține Cristina Dorobanțu și ce spune despre viața ei amoroasă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa prezentatoare a știrilor Kanal D reușește să atragă toate privirile oriunde ar fi. Se bucură de o siluetă demnă de invidiat și, ce-i drept, multe femei sunt curioase cum reușește să arate atât de bine. Recent, aceasta nu a mai lăsat loc de interpretări și a vorbit despre ritualurile și obiceiurile ei. Mai mult decât atât, a făcut și dezvăluiri pe plan sentimental.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Cristina Dorobanțu și ce spune despre viața ei amoroasă. Cristina Dorobanțu este una dintre femeile showbiz-ului românesc care face furori oriunde se prezintă. Pe lângă frumusețea de care dă dovadă dintotdeauna, se bucură și de o siluetă la care multe femei visează. Ei bine, nu are un program alimentar dur, însă are mare grijă la ce mănâncă. Mai mult decât atât, sportul este pe lista ei de activități săptămânale.

cristina-dorobantu-a-ajuns-pe-mana-medicului-cu-ce-probleme-se-confrunta-prezentatoarea-stirilor-kanal-d-2-1cristina-dorobantu-a-ajuns-pe-mana-medicului-cu-ce-probleme-se-confrunta-prezentatoarea-stirilor-kanal-d-2-1

Nu doar când vine vorba de siluetă, Cristina Dorobanțu are grijă să arate bine. Frumoasa prezentatoare a știrilor Kanal D merge des la masaje de relaxare. De asemenea, nu ezită să meargă la fel și fel de tratamente faciale care îi redau mereu strălucirea. Se ocupă foarte mult de aspectul ei fizic, iar mare ei comunitate de fani mereu a fost curioasă cum reușește să facă totul atât de bine.

Citește și: Ce dietă ține Cristina Dorobanțu. Trucul prin care se menține în formă: „Acesta este secretul meu'

Citește și: Cristina Dorobanțu prezintă Știrile Kanal D, de la 1 martie: „E o provocare pe care o așteptam”

Citește și: „S-a luat de mine. Nu m-am băgat în familia nimănui'. Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

Citește și: Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Ce dietă ține Cristina Dorobanțu și ce spune despre viața ei amoroasă

Cristina Dorobanțu o duce foarte bine pe plan profesional și este aproape zilnic văzută de o mulție de oameni. Reușește cu brio să atragă toate privirile, datorită frumuseții sale și a sileutei de invidiat.Când vine vorba de diete însă, prezentatoarea știrilor de la Kanal D a explicat că nu are un specială. De asemenea, pe lângă faptul că a dezvluit secretul ei, a precizat că sportul este esențial pentru a te menține în formă.

'Nu țin o dietă anume! Mănânc puțin și des, merg la sport de două ori pe săptămână și am grijă, în măsura în care pot, să mănânc sănătos. Sunt cinci an de când merg de două ori pe săptămână la pilates. Mă simt extraordinar! Este singurul sport pe care îl pot face! Ședințelor de fitness nu le pot face față, iar la aerobic nu mă pot coordona prea bine! Unul dintre regretele mele este faptul că nu știu să dansez! De curând mă gândeam să încerc un anumit tip de sport, dar o să vă arăt despre ce este vorba dacă mă voi apuca.', a spus Cristina Dorobanțu pentru Unica.ro.

Cristina Dorobanțu: 'Nu sunt un om care să arunce cu banii'

Cristina Dorobanțu are mare grijă de tot ceea ce înseamnă înfățișarea ei fizică. Nu merge doar la sală, face sport și are grijă ce mănâncă, ci mult mai mult decât atât. Îi place să se mențină tot timpul, așa că merge constant la mesaje de relaxare dar și la diferite clinici pentru tratamente faciale. Mai mult decât atât, nici la secțiunea de fashion nu spune 'Nu'.

'Ca orice femeie îmi place să am grijă de mine! Am locuri preferate pe care uneori le dezvălui pe rețelele mele de socializare! Cred cu tărie că fiecare dintre noi trebuie să facem ce simțim, cum simțim! Eu aleg, adesea, masajele de relaxare. Nu sunt un om care să arunce cu banii! Admir frumosul! Și în măsură posibilităților mele, cumpăr tot ceea ce mă bucură! Am luni în care investesc în pantofi, altele în care îmi cumpăr haine! Depinde de starea pe care o am și de ceea ce am nevoie, evident.', a continuat prezentatoarea TV.

Cum o duce pe plan amoros Cristina Dorobanțu

Ei bine, plătește oricât este nevoie și face tot ce-i stă în putință pentru a arăta bine, însă cu toate astea din punct de vedere amoros este singură în aceste momente. Nu a găsit încă bărbatul care să se muleze nevoilor și cerințelor sale și alături de care să fie gata să își întemeieze o familie. Este însă pregătită pentru a primi dragostea în viața ei și a iubi așa cum nu a mai făcut-o până acum.

'Pentru dragoste omul este pregătit de când se naște și până moare! E ceva timp de când urmăresc de pe margine spectacolul vieții mele! E interesant! Sunt un om matur, viața mi-a dat lecții astfel încât să înțeleg cât de important este să fii iubit! Am înțeles tot ce era de înțeles și cred cu tărie că următoarea persoană care va face parte din viața mea va fi extrem de iubită!', a mai spus Cristina Dorobanțu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton